Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

B1 B1,
Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De. continuă pe B1

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi contaminat cu coronavirus

Deputatul PNL Bogdan Hutuca ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, informeaza B1 TV. Este al doilea parlamentar PNL contaminat cu COVID-19. El este contact al senatorului liberal Vergil.

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ

Deputatul Bogdan Hutuca nu are coronavirus. Rezultatul testului a iesit negativ.

Coronavirus in Romania: Membrii Executivului, parlamentarii si angajatii Parlamentului sunt testati Jurnalistii sunt testati si ei in Parlament, se dezinfecteaza totul

Deputatii, senatorii si angajatii forului legislativ sunt testati pentru coronavirus, echipe de la Directia de Sanatate Publica s-au deplasat la Parlament pentru recoltarea de probe. Toate acestea, dupa ce un senator PNL a fost confirmat cu COVID-19. 30: Deputatul PNL de Constanta Bogdan Hutuca are rezultat negativ la testul pentru coronavirus15. 40:Masuri exceptionale s-au pregatit la Parlament pentru audierile si votul de investitura a noului Guvern Orban. Ministrii izolati vor fi audiati in teleconferinta, iar votul se va da intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul14. 40:Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac. La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan14. 35:Cele 400 de femei care au participat la o petrecere de 8 martie alaturi de Chitac, invitate sa intre in autoizolare14. 25 Membrii PNL si zeci de jurnalisti, testati si ei pentru coronavirus in Parlament14. 24 Angajatii DSP iau probe si de la jurnalistii care au participat la ultimele evenimente ale Guvernului, PNL sau Parlamentului.

Tom Hanks are Coronavirus. Celine Dion, testata de urgenta!

Temutul Coronavirus incepe sa faca victime si printre marile staruri! Daca Tom Hanks si sotia lui au anuntat ca au fost infectati, Celine Dion a cerut sa fie testata de urgenta! Iata aici detaliile! .

UPDATE Si un deputat PNL, suspect de coronavirus: M-am autoizolat la domiciliu

Un alt parlamentar PNL este pe lista suspectilor de infectare cu coronavirus. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca.

inca un PARLAMENTAR confirmat cu CORONAVIRUS

Dupa confirmarea infectarii cu COVID-19 a senatorului Vergil Chitac, a aparut un al doilea caz in randul membrilor Partidului Liberal. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca, potrivit unor surse parlamentare.

inca o femeie a fost confirmata cu coronavirus. Victima, contact direct al pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota

O femeie, de 54 ani, a fost confirmata cu coronavirus. Aceasta este contact direct al pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.

Premierul Ludovic Orban NU are coronavirus. Mai multi ministri, testati si ei negativ

UPDATE:Ministrii testati negativ: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciuca, Florin Citu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Bolos, Marcel Vela, Ionut Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion.

PNL pierde alegerile. Are, oare, cine sa le castige? (I)

Miscarea absolut sideranta pe care a facut-o astazi Florin Citu de a-si depune mandatul de premier desemnat cu literalmente minute inainte de a fi cel mai probabil) votat ca prim ministru al Romaniei a starnit o furtuna cu efecte dezastroase pentru PNL. Au sanse sa piarda alegeri atat partidul, cat si Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )