Libnet.ro
UNICEF

12:45

Coronavirus: Evolutia epidemiologica din Romania si din alte 22 state UE provoaca profunda ingrijorare

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Evolutia epidemiologica din Romania si din alte 22 state UE provoaca profunda ingrijorare

Evolutia pandemiei de Covid-19 provoaca acum o ingrijorare profunda in 23 de state europene, printre care si in Romania, a auntat vineri Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor, care solicita actiune imediata. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Ministrul Nelu Tataru, despre rata mortalitatii din Romania: Noi am ales sa raportam toate decesele cauzate de SARS-CoV-2, dar si prin decompensarea patologiilor

Ministrul Sanatatii vine cu explicatii cu privire la rata ridicata a mortalitatii pacientilor cu coronavirus din Romania. Nelu Tataru a precizat, vineri, ca autoritatile din tara noastra raporteaza.

Sprijin BEI in valoare de 190 milioane EUR pentru societatile cele mai afectate de COVID-19 din Romania

Sute de societati din Romania vor beneficia de noua finantare dedicata sectorului privat, in valoare de 190 milioane EUR, acordata de Banca Europeana de Investitii pentru a sustine sectoarele cele mai afectate de COVID-19 din punct de vedere economic, social si al sanatatii, conform unui comunicat trimis redactiei.

Procuratura R. Moldova cere extradarea lui Vlad Plahotniuc din alte doua state

Procuratura Generala nu a primit deocamdata niciun raspuns de la autoritatile turce cu privire la cererea de extardarea a lui Vlad Plahotniuc. Anuntul a fost facut joi, 22 octombrie, de catre procurorul general Alexandru Stoianoglo.

Coronavirus: Cum explica Tataru mortalitatea ridicata din Romania

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, vineri seara, de ce mortalitatea este foarte ridicata in Romania la pacientii infectati cu noul coronavirus, aratand ca autoritatile raporteaza toate decesele cauzate de acesta sau prin decompensarea patologiilor concomitente prin prezenta SARS-CoV-2, relateaza Agerpres.

Artista din Romania, depistata cu Covid-19. Are nevoie disperata de ajutor pentru a trai

O interpreta de muzica populara de la noi le-a dat o veste trista fanilor sai. Aceasta a fost testata positiv cu coronavirus. Din pacate, starea in care se afla i-a socat pe cei mai multi. Cantareata are nevoie disperata de ajutor pentru a trai. O cantareata din Romania, infectata cu COVID-19. Striga disperat de ajutor .

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

Reciprocitatea vizelor UE-SUA: Parlamentul European cere Comisiei sa apere drepturile cetatenilor din Romania, Bulgaria, Cipru si Croatia

Parlamentul European a adoptat o rezolutie prin care cere Comisiei sa prezinte un act juridic care sa elimine scutirea de vize pentru cetatenii americani care calatoresc in Europa, in conditiile in care Romania, Croatia, Cipru si Bulgaria nu beneficiaza de scutirea de viza pentru Statele Unite.

ONG-uri din Romania, Ungaria si Polonia cer ca fondurile UE sa fie acordate conditionat

Organizatiile Declic Romania), Akcja Demokracja Polonia) si aHang Ungaria) au trimis un mesaj com.

Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania: Spre o tara inca normala

Emisiunea Visuri la cheie s-a filmat in avans, astfel ca pe post se pot urmari inca editiile emisiunii. Dar iata ca Dragos Bucur a decis impreuna cu familia ca este timpul sa paraseasca Romania. Dragos Bucur si-a luat familia si a plecat din Romania Asa ca si-au facut bagajele si au pornit spre aeroport. Acolo, .

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )