Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Playtech Playtech,
Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii . continuă pe Playtech

Cea mai ieftina benzina din Romania: anuntul zilei pentru toti soferii. E o adevarata pomana

In urma unei aplicari al unui adaos comercial de numai 0,1%, preturile la toate categoriile de carburant s-au redus considerabil la o benzinarie. Aceasta benzinarie se afla in Campina. Anul.

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

SABIN SARMAS, PRESEDINTELE ADR: Romania poate sa devina economia digitala cu cea mai rapida crestere din UE

Romania are potentialul de a deveni economia digitala cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, datorita unui ecosistem puternic IT existent aici, a declarat, azi, Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

Cea mai scumpa masina din lume s-a vandut. Ce suma astronomica s-a platit pentru ea

Editia din 2019 a Salonului Auto de la Geneva a scris istorie, aratand lumii cea mai scumpa masina de pe planeta. Un anonim a platit o suma fabuloasa pentru a-i deveni proprietar. La Voiture Noire, cea mai scumpa masina din lume. Suma pentru care a fost cumparata Unul dintre modelele prezentate de producatorul Bugatti a .

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic .

Ministerul Sanatatii a primit 570.000 de mii de lei din Fondul de rezerva. Cea mai mare parte din bani merge catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR

Ministerul Sanatatii primeste 570. 000 de mii de lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului prevazut in bugetul de stat pe anul 2020, cea mai mare parte din acesti bani urmand sa mearga catre achizitionarea de Remdesivir si teste PCR.

VIDEO Nu ai auzit niciodata de ea, dar este cea mai rapida masina din lume disponibila comercial

Daca ai o afinitate pentru masinile incredibil de rapide, te vei bucura sa afli ca tocmai a fost depasit un nou record mondial cu o masina de productie. Bolidul din imaginea de mai sus este.

Astronautii care au trait cea mai mare parte din pandemie in spatiu au revenit pe Pamant

Un trio de calatori spatiali s-a intors in siguranta pe Pamant astazi, dupa o misiune de sase luni pe Statia Spatiala Internationala ISS). Capsula Soyuz MS-16 care transporta.

Universitatea de Vest din Timisoara, cea mai buna universitate din Romania in Best GlobalUniversitiesRankings2021

La nivel international, UVT ocupa locul 557 din totalul celor 1. 678 de universitati din 86 de tari ierarhizate in acest an.

DANA DIMA DEMETRIAN, BCR: La nivel de grup avem cea mai scazuta rata de default din piata

Grupul Banca Comerciala Romana BCR) are cea mai scazuta rata de intarziere la plata a ratelor din piata bancara romaneasca, a declarat, ieri, intr-o videoconferinta de presa, Dana Dima Demetrian, vicepresedinte retail and private banking la BCR. in cazul BCR, doar 11% din creditele acordate persoanelor fizice au fost amanate la plata, iar 65% din cereri au vizat amanari pe doar trei luni de zile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )