Libnet.ro
UNICEF

17:15

CORONAVIRUS |Focar de Covid-19 la un centru pentru copii cu dizabilitati din Focsani

B1 B1,
CORONAVIRUS |Focar de Covid-19 la un centru pentru copii cu dizabilitati din Focsani

Un focar de coronavirus a fost descoperit la Focsani. Potrivit purtatorului de cuvant al DGASPC Vrancea, Adina Lascan, focarul de Covid-19 a izbucnit la un centru pentru copii cu dizabilitati din. continuă pe B1

Focar covid la un centru de copii cu dizabilitati din Focsani

Un focar de coronavirus este activ la un centru pentru copii cu dizabilitati din Focsani, unde au fost confirmate 18 cazuri. 17 dintre bolnavi sunt beneficiari ai centrului, conform News. ro.

CORONAVIRUS |Focar de infectie la un abator din Belgia. 14 cetateni romani, testati pozitiv cu COVID-19

O fabrica de procesare a carnii din Belgia a devenit focar de infectie cu noul coronavirus, dupa ce 67 de angajati au fost testati pozitiv cu COVID-19, scrie Reuters. Toti cei 850 de angajati ai companiei au.

CORONAVIRUS |Focar de COVID-19 la un centrul social din Husi. Institutia a fost plasata in carantina

Un focar de coronavirus a aparut la Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoana Adulta cu Dizabilitati din municipiul Husi. 76 de angajati si beneficiari ai centrului au fost testati pozitiv cu.

VIDEOFOTOGALERIE Cum va arata spitalul pentru copii bolnavi de cancer construit din donatiile a peste 350 de mii de romani. Primele imagini din saloane

V-ati intrebat vreodata cum va arata spitalul pentru copii bolnavi de cancer construit din donatiile a peste 350 de mii de romani si sponsorizarile a peste 4. 000 de companii, in curtea spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti? Asociatia Daruieste Viata a amenajat primele saloane de proba, dar si spatii dedicate pentru copii si parinti. in noul spital, copiii isi vor continua copilaria, iar parintii lor nu vor mai fi nevoiti sa doarma pe un scaun, langa pat, este promisiunea Asociatiei Daruieste Viata.

Senatul a respins OUG privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii

Senatorii au respins, marti, Ordonanta de urgenta privind majorarea etapizata a alocatiilor pentru copii. Concret, in rol de prima camera sesizata, Senatul Romaniei a acordat 87 de voturi pentru, 29.

Ludovic Orban: Suntem in linie dreapta cu finalizarea lucrarilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat ca autoritatile sunt in linie dreapta cu finalizarea lucrarilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei. Liderul PNL a fost prezent, marti, la evenimentul.

Ludovic Orban: Suntem in linie dreapta cu finalizarea lucrarilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a anuntat ca autoritatile sunt in linie dreapta cu finalizarea lucrarilor pentru deschiderea metroului din Drumul Taberei. Liderul PNL a fost prezent, marti, la evenimentul.

Cinci focare de coronavirus in Valcea! Peste 200 de persoane din centrele de Asistenta Sociala s-au infectat

Infectia cu coronavirus pune in pericol si vietile oamenilor din caminele de batrani si din centrele pentru persoane cu dizabilitati. Cinci focare active sunt in acest moment in Valcea. Peste 200 de persoane au fost confirmate cu COVID-19.

Fara carantina pentru persoanele venite din Spania. Ce arata hotararea aprobata luni de CNSU (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de luni, Hotararea nr. 39 din 10 august 2020, prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituite.

Italia extinde carantina obligatorie de 14 zile pentru persoanele venite din Romania

Guvernul italian a decis sa prelungeasca pana la 7 septembrie masura prin care persoanele venite din Romania sau Bulgaria au obligatia de a sta 14 zile in izolare la domiciliu. Decretul a fost publicat pe 8 august in Gazeta Oficiala. Persoanele care vin din cele doua tari au de asemenea obligatia sa sune autoritatile sanitare, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )