Libnet.ro
UNICEF

00:07

Coronavirus Franta: Obligativitatea mastii pentru elevi, extinsa de la varsta de 6 ani

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Franta: Obligativitatea mastii pentru elevi, extinsa de la varsta de 6 ani

Purtatul mastii la scoala va fi extins pentru copiii din ciclul primar incepand cu varsta de 6 ani, a precizat joi premierul Jean Castex, in fata Adunarii Nationale, a doua zi dupa anuntarea unei noi carantine in Franta, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Declaratie noua pentru elevi si parinti. Ministerul Educatiei a publicat noile obligatii

Monica Anisie, Ministrul Educatiei, in ultima perioada a emis mai multe ordine de ministru si directive catre inspectorale scolare. Toata lumea trebuie sa respecte regulile stricte de desfasurare a orelor, in cele 3 scenarii. Mai nou elevi si profesorii trebuie sa semneze o declaratie, mai ales pentru orele online. Monica Anisie cere protejarea dreptului la .

in ce conditii poate fi data jos masca, in spatiile deschise Este permisa inlaturarea mastii pentru fumat sau jogging - UPDATE

Persoanele din localitatile unde este obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, precum Capitala, vor putea sa inlature masca de protectie pentru scurt timp, atunci cand fumeaza sau mananca pe strada, in afara zonelor de trafic pietonal. De asemenea, vor putea renunta la masca cei care fac jogging. Prevederile sunt cuprinse intr-o hotarare adoptata luni dimineata in sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta.

Coronavirus: Franta raporteaza din nou aproape 50.000 de noi cazuri Covid

Franta a raportat joi 47. 637 noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, fata de 36. 437 in ziua precedenta, dupa ce duminica s-a inregistrat un record de 52. 010 de noi infectari, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )