Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Coronavirus: Franta raporteaza din nou aproape 50.000 de noi cazuri Covid

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Franta raporteaza din nou aproape 50.000 de noi cazuri Covid

Franta a raportat joi 47. 637 noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, fata de 36. 437 in ziua precedenta, dupa ce duminica s-a inregistrat un record de 52. 010 de noi infectari, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Numarul de cazuri s-a triplat in Polonia in mai putin de o luna India a devenit a doua tara din lume care trece de 8 milioane de cazuri

Europa se lupta cu al doilea val al pandemiei de coronavirus, Franta si Germania anuntand ieri ca intra din nou in carantina, intr-o forma sau alta. India a devenit a doua tara din lume care depaseste pragul de 8 milioane de cazuri, iar expertii britanici avertizeaza ca Anglia ar putea ajunge la 200. 000 de imbolnaviri pe zi, in perioada urmatoare. Potrivit worldometers. info, in prezent sunt 44. 655 de cazuri la nivel global, din care 1. 410 decese si 32. 108 de pacienti vindecati. 05 Franta raporteaza din nou aproape 50. 000 de noi cazuri Covid 20:41 Dr. Fauci critica raspunsul SUA in fata pandemiei: Oamenii au fost ridiculizati pentru ca purtau masti 20:30 Suedia: Record de infectari, recomandarile de limitare a contactelor extinse la noi regiuni 18. 06 Parlamentul spaniol a prelungit starea de urgenta pana in luna mai 17. 10 Cercetatorii au identificat o mutatie a coronavirusului provenita din Spania care s-a extins in restul Europei.

BREAKING NEWS: Franta va intra din nou in carantina

Franta va intra din nou intr-un lockdown national incepand de vineri pentru a limita raspandirea noului coronavirus, a anuntat miercuri presedintele Emmanuel Macron intr-un discurs catre natiune.

Coronavirus: China raporteaza cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni

China a raportat cel mai mare bilant de cazuri asimptomatice din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, de origine necunoscuta, in regiunea Xinjiang, transmite Reuters.

CONSTANTA: Lacul Nuntasi, renumit pentru continutul de saruri terapeutice, are din nou apa

Lacul Nuntasi din Rezervatia Biosferei Delta Dunarii are din nou apa, dupa ce in luna august a secat din cauza secetei, potrivit News.

Principele Nicolae, o luna pana va fi din nou tatic

Principele Nicolae si sotia sa, Alina Binder, se pregatesc sa devina parinti chiar luna viitoare. Iata cum arata viitoarea mamica in luna a opta de sarcina.

Coronavirus Franta: Obligativitatea mastii pentru elevi, extinsa de la varsta de 6 ani

Purtatul mastii la scoala va fi extins pentru copiii din ciclul primar incepand cu varsta de 6 ani, a precizat joi premierul Jean Castex, in fata Adunarii Nationale, a doua zi dupa anuntarea unei noi carantine in Franta, potrivit AFP.

Coronavirus: Bilantul zilnic din Italia atinge un nou record Numarul infectiilor creste in Lombardia

Italia a inregistrat 24. 991 de noi infectari de coronavirus in ultimele 24 de ore, a spus miercuri Ministerul Sanatatii, un nou bilant record, dupa ce marti tara raportase 21. 994 de noi cazuri, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Galati: Carantina din localitatea Ivesti a fost prelungita cu inca 14 zile (VIDEO)

Autoritatile din Galati au decis prelungirea cu 14 zile a carantinei zonale din localitatea Ivesti. Institutia Prefectului anunta ca in urma solicitarii Comitetului Judetean pntru Situatii de Urgenta.

CORONAVIRUS |Medicii infectati din Belgia sunt nevoiti sa ramana in spitale pentru a trata pacientii in continuare

Medicii din orasul belgian Liege sunt nevoiti sa ramana in spitale, chiar si dupa ce au fost testati pozitiv pentru Covid-19, pentru a nu intra in colaps,potrivit BBC. in Liege au fost.

26 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Rata de 32,65% de teste pozitive din totalul efectuat - 2844 noi cazuri

Rata record a numarului de infectari in ultimele 24 de ore. 2844 de teste confirmate din totalul efectuat de 8709.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2431 seconds )