Libnet.ro
UNICEF

19:45

Coronavirus Germania: Angela Merkel cere introducerea unor noi restrictii si in perioada sarbatorilor de iarna

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Germania: Angela Merkel cere introducerea unor noi restrictii si in perioada sarbatorilor de iarna

Cancelarul german Angela Merkel a cerut miercuri implementarea de noi restrictii pentru combaterea coronavirusului in intreaga Germanie dupa ce masurile in vigoare s-au dovedit insuficiente pentru controlarea numarului de infectii, relateaza Euronews. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Noua din zece oameni nu vor avea acces la vaccinul antiCovid in 70 de tari sarace Guvernul suedez cere parlamentului puteri sporite pentru combaterea pandemiei

Noua din zece oameni nu vor avea acces la vaccinul antiCovid in 70 de tari sarace, pentru ca majoritatea dozelor care vor fi produse in perioada urmatoare au fost deja cumparate de tarile occidentale, avertizeaza o organizatie neguvernamentala. 58 Canada a devenit a doua tara din lume care a aprobat vaccinul Pfizer-BioNTech 18. 40 Turcia nu ar mai dori sa cumpere vaccinul rusesc anti-COVID Sputnik V18. 04 Sase persoane decedate in timpul testarii vaccinului Pfizer in SUA, potrivit raportului Agentiei americane pentru Medicamente16. 15 Agentia Europeana pentru Medicamente anunta ca Rusia si China nu au solicitat aprobarea vaccinurilor anti-Covid dezvoltate de acestea 15. 54 Angela Merkel cere introducerea unor noi restrictii si in perioada sarbatorilor de iarna.

Angela Merkel da vestea sumbra in Germania. Se intampla acum cu sute de mii de romani

Angela Merkel vine cu o veste sumbra in Germania. Cancelarul aduce avertizari foarte grave. Ce cere oficialul pentru indreptarea situatiei si care sunt sugestiile care ar trebui sa se puna in aplicare primele? Decalaratiile oficiale. Angela Merkel, ingrijorata de situatia din Germania. Ultimele cerinte ale oficialului Angela Merkle vine cu noi declaratii despre situatia din .

Angela Merkel avertizeaza ca situatia in Germania devine foarte grava si cere un lockdown mai dur

Angela Merkel avertizeaza ca situatia privind pandemia de Covid este foarte grava in Germania, tara inregistrand aproape 13. 000 de cazuri in doar 24 de ore. Cancelarul cere masuri de lockdown mai dure, sustinand ca restrictiile din prezent nu sunt suficiente pentru a trece peste iarna, conform Digi24.

ANGELA MERKEL: Pandemia schimba raporturile de putere in economia mondiala

Pandemia de coronavirus schimba raporturile de putere in economia mondiala, multe tari fiind afectate de scaderea activitatii economice din cauza efectelor COVID-19, a declarat astazi cancelarul german Angela Merkel.

Cancelarul Angela Merkel a cerut un nou calendar pentru masurile restrictive pentru stoparea pandemiei

Cancelarul Angela Merkel a cerut un nou calendar pentru masurile menite sa stopeze raspandirea cazurilor de coronavirus si care ar urma sa intre in vigoare inainte de Craciun. intr-o intalnire a.

CJSU Suceava solicita echipamentele necesareorganizarii unor noi puncte de triaj observational si epidemiologic pentru pacientii COVID

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava a cerut echipamentele necesareorganizarii unor noi puncte de triaj observational si epidemiologic pentru pacientiisuspecti de infectare cu noul.

CORONAVIRUS |Angela Merkel avertizeaza ca Germania are nevoie de un lockdown mai dur

Liderii germani s-au pronuntat luni in favoarea unor masuri mai stricte de reducere a raspandirii noului coronavirus, la cateva zile dupa ce tara a inregistrat cel mai mare numar de morti raportati intr-o si.

Incident in Parlamentul german: Ministrul agriculturii s-a prabusit chiar cand Angela Merkel se pregatea sa vorbeasca

Incidente in Parlementul German, in ziua in care s-a dezbatut bugetul. Miercuri, la dezbaterea bugetului pe 2021 ministrul agriculturii din Germania s-a impiedicat si a cazut. Cu putin timp inainte ca Angela.

Angela Merkel, mesaj catre parlamentarii europeni, in contextul Brexit: inca exista sansa unui acord

Doar cateva saptamani mai sunt pana la retragerea efectiva a Marii Britanii din blocul comunitar. Cu toate acestea, liderii UE cauta inca solutii pentru ajungerea la un acord intre cele doua parti. Angela.

CORONAVIRUS |Germania: Dezbatere intensa pe tema vinului fiert

Cu majoritatea pietelor de Craciun inchise din cauza pandemiei de coronavirus, standurile de vin fierte in aer liber au aparut in toata Germania, in timp ce proprietarii de baruri si restaurante incearca sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )