Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus Germania: Doua scoli au fost inchise la cateva zile dupa inceperea anului scolar

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Germania: Doua scoli au fost inchise la cateva zile dupa inceperea anului scolar

Doua scoli din nordul Germaniei s-au inchis dupa aparitia unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, la numai cateva zile dupa deschiderea anului scolar, au anuntat vineri autoritatile locale, relateaza AFP si Deutsche Welle citate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Ungaria a comandat 5 milioane de doze de vaccin SUA retrag recomandarea de evitare a calatoriilor in strainatate

Aproape 300. 000 de americani ar putea muri pana pe 1 decembrie din cauza Covid-19, potrivit prognozei specialistilor in sanatate de la Universitatea Washington, care spun, insa, ca purtarea mastii de protectie ar putea salva 70. 000 de vieti. in Africa, numarul cazurilor de coronavirus raportate a depasit 1 milion, dar expertii apreciaza ca bilantul real este de cateva ori mai mare din cauza testelor putine facute pe continentul cu 1,3 miliarde de locuitori. 28 Tinerii, un vector puternic de transmitere a coronavirusului, dar dificil de convins Unii experti vad partea buna. 26 Aproape 100. 000 de morti de Covid-19 in Brazilia Bolsonaro spune ca are constiinta impacata17. 21 Coronavirus: Belgia a depistat un focar la o fabrica de procesare a carnii, 67 muncitori infectati16. 06 Germania: Doua scoli au fost inchise la cateva zile dupa inceperea anului scolar15. 37 O proteina ar putea juca un rol important in formele grave de Covid.

Unde au fost cazati prietenii tinerei din Vaslui depistata pozitiv COVID-19: doua dintre vile au fost inchise

Cei 30 de tineri din Vaslui care au venit la Costinesti sa participe la serbarea majoratului unei fete confirmate cu noul coronavirus au ajuns in Costinesti in jurul datei de 1 august, fiind cazati in trei pensiuni.

CORONAVIRUS |Germania: Oamenii care calatoresc din regiuni de risc, obligati sa se testeze, de sambata

De sambata, persoanele care vin in Germania din regiuni de risc vor fi obligati sa se testeze pentru noul coronavirus, potrivit unui anunt facut joi de ministrul german al sanatatii, Jens Spahn. Totodata, of.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )