Libnet.ro
UNICEF

09:30

CORONAVIRUS |Guvernul britanic a anuntat ca va acorda ajutor financiar liber-profesionistilor

B1 B1,
CORONAVIRUS |Guvernul britanic a anuntat ca va acorda ajutor financiar liber-profesionistilor

Guvernul britanic a anuntat ca va acorda ajutor financiar liber profesionistilor si celor care desfasoara activitati independente. Astfel, aceste categoriivor putea solicita o subventie de pana la. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Guvernul britanic a promis sa acorde pana la 2.500 de lire sterline pe luna liber-profesionistilor

Guvernul britanic a anuntat ca va acorda ajutor financiar liber profesionistilor si celor care desfasoara activitati independente. Astfel, aceste categoriivor putea solicita o subventie de pana la.

Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Guvernul britanic a anuntat luni ca va prelua, temporar, controlul asupra liniilor feroviare pentru a evita falimentul operatorilor feroviari privati, dupa o cadere de 70% a numarului de pasageri din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Ministerul Transporturilor a informat ca va suspenda contractele de franciza incheiate cu operatorii privati care isi impart exploatarea retelelor feroviare din Marea Britanie. Pentru o perioada de cel putin sase luni, Guvernul britanic va prelua asupra sa toate costurile si veniturile asociate cu exploatarea liniilor feroviare.

Pandemia COVID-19. Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Guvernul britanic a anuntat luni ca va prelua, temporar, controlul asupra liniilor feroviare. Potrivit unui comunicat, masura vizeaza evitarea falimentului operatorilor feroviari privati.

Guvernul britanic: Clorochina si hidroxiclorochina nu sunt autorizate pentru tratamentul COVID-19 sau pentru a preveni infectia cu noul coronavirus

Clorochina si hidroxiclorochina nu sunt autorizate pentru tratamentul simptomele provocate de contaminarea cu noul coronavirus sau pentru a preveni infectia cu COVID-19, se arata intr-un articol poblicat pe.

Mihai si Luiza Sora, infectati cu coronavirus. Ce a anuntat acum sotia filosofului

Veste de ultima ora, postata pe Facebook de Luiza Sora, sotia filosofului Mihai Sora. Potrivit acesteia, cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus. Mihai si Luiza Sora, infectati cu coronavirus Luiza Sora a facut anuntul pe contul sau de Facebook in urma cu aproximativ patruzeci de minute. Pozitivi amandoi. Si doar Dumnezeu, in mare .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )