Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Guvernul britanic a promis sa acorde pana la 2.500 de lire sterline pe luna liber-profesionistilor

B1 B1,
CORONAVIRUS |Guvernul britanic a promis sa acorde pana la 2.500 de lire sterline pe luna liber-profesionistilor

Guvernul britanic a anuntat ca va acorda ajutor financiar liber profesionistilor si celor care desfasoara activitati independente. Astfel, aceste categoriivor putea solicita o subventie de pana la. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Guvernul britanic a anuntat ca va acorda ajutor financiar liber-profesionistilor

Guvernul britanic a anuntat ca va acorda ajutor financiar liber profesionistilor si celor care desfasoara activitati independente. Astfel, aceste categoriivor putea solicita o subventie de pana la.

Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Guvernul britanic a anuntat luni ca va prelua, temporar, controlul asupra liniilor feroviare pentru a evita falimentul operatorilor feroviari privati, dupa o cadere de 70% a numarului de pasageri din cauza pandemiei de coronavirus, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Ministerul Transporturilor a informat ca va suspenda contractele de franciza incheiate cu operatorii privati care isi impart exploatarea retelelor feroviare din Marea Britanie. Pentru o perioada de cel putin sase luni, Guvernul britanic va prelua asupra sa toate costurile si veniturile asociate cu exploatarea liniilor feroviare.

Pandemia COVID-19. Guvernul britanic preia controlul asupra transportului feroviar

Guvernul britanic a anuntat luni ca va prelua, temporar, controlul asupra liniilor feroviare. Potrivit unui comunicat, masura vizeaza evitarea falimentului operatorilor feroviari privati.

Guvernul britanic: Clorochina si hidroxiclorochina nu sunt autorizate pentru tratamentul COVID-19 sau pentru a preveni infectia cu noul coronavirus

Clorochina si hidroxiclorochina nu sunt autorizate pentru tratamentul simptomele provocate de contaminarea cu noul coronavirus sau pentru a preveni infectia cu COVID-19, se arata intr-un articol poblicat pe.

Coronavirus: Fotbalul din Germania, suspendat pana la 30 aprilie

Prima si a doua liga ale campionatului german de fotbal, Bundesliga si 2. Bundesliga, au fost suspendate pana la 30 aprilie, din cauza pandemiei de Covid-19, informeaza lequipe. fr.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )