Libnet.ro
UNICEF

05:45

Coronavirus: Guvernul britanic nu exclude o noua carantina la nivel national

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Guvernul britanic nu exclude o noua carantina la nivel national

Guvernul britanic nu exclude introducerea unei noi carantine generale in Regatul Unit drept o ultima linie de aparare dar incearca sa evite o asemenea masura prin implementarea unor restrictii locale care se inmultesc ca numar, potrivit ministrului sanatatii britanic Matt Hancock citat de AFP si The Independent. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Peste 20 de milioane de persoane vindecate Bilant zilnic record in Cehia

Numarul cazurilor de coronavirus inregistrate in lume a ajuns la 30,3 milioane, iar cel al deceselor asociate cu Covid-19 la 950. 000, in conditiile in care peste 20 de milioane de persoane au fost declarate vindecate de Sars-Cov-2, potrivit Worldometers. info. 05 Iran se confrunta cu al treilea val al pandemiei. Zilnic sunt peste 3. 000 de cazuri16. 57 Guvernul britanic nu exclude o noua carantina la nivel national 15. 56 Danemarca introduce noi restrictii pentru prevenirea raspandirii virusului14. 49 Aproape 2. 000 de noi infectii in Germania13. 41 Femeia vaccinata cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a facut mielita transversa - raport intern .

Nelu Tataru: La nivel national sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii. Mai avem in evaluare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca, la nivel national, sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii, altele fiind in evaluare. Din numarul total de locuri, 30 sunt in Bucuresti, din care.

PSD cauta aliati. Lider PRO Romania: PSD la nivel national este ca un CAP in lichidare

Consiliul Politic National al PSD va discuta astazi despre posibile viitoare aliante facute cu alte .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )