Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: La nivel national sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii. Mai avem in evaluare

B1 B1,
Nelu Tataru: La nivel national sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii. Mai avem in evaluare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca, la nivel national, sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii, altele fiind in evaluare. Din numarul total de locuri, 30 sunt in Bucuresti, din care. continuă pe B1

TATARU: in acest moment, in Bucuresti sunt 30 de paturi ATI pentru copii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca in prezent in in Bucuresti sunt 30 de paturi ATI pentru copii, din care patru sunt pentru nou-nascuti. La nivel national sunt in jur de 67 de paturi, alte cateva fiind in evaluare. Evolutia ne va arata si masurile, poate si restrictive, care vor fi impuse. Noi speram sa mentinem platoul de 1. 600 de infectari, a afirmat Tataru, conform news. ro.

Nelu Tataru: Cei din Terapia Intensiva sunt cei care numara decedatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca s-a facut o evaluare a mortalitatii cauzate de coronavirus si nu suntem chiar asa de sus. Totodata, acesta a mai afirmat ca cei din Terapia.

Nelu Tataru a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala. Marea teama a ministrului

Luni seara, ministrul Nelu Tataru a comentat modul in care s-a desfasurat prima zi de scoala. Acesta a remarcat aglomeratia din fata scolilor si a spus ca spera ca situatia sa fie caracteristica primei zile de scoala. Ministrul Sanatatii a reactionat dupa neregulile din prima zi de scoala Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a spus ca .

NELU TATARU: Am contractat 3 milioane de doze de vaccin antigripal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Braila, ca au fost contractate, pana in prezent, 3 milioane de doze de vaccin antigripal, o prima transa fiind distribuita deja catre Directiile de Sanatate Publica din tara.

NELU TATARU: Urez sanatate celor 2.900 de colegi care au nevoie de asistenta medicala fiind infectati cu noul coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, astazi, de Ziua Mondiala a Sigurantei Pacientului, multumiri personalului medical implicat in lupta impotriva coronavirusului. Urez sanatate celor 2. 900 colegi care au nevoie de asistenta medicala fiind infectati cu noul coronavirus. Gandul meu se indreapta si catre familiile celor care au pierdut lupta, a afirmat Tataru.

Noi posibile restrictii in criza COVID! Nelu Tataru, anunt de ultima ora la doar 4 zile de la inceperea scolilor

Dupa doua zile in care numarul de cazuri a crescut simtitor, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu exclude reinstituirea unor restrictii. Acesta afirma ca efectul revenirii elevilor in banci va putea fi evaluat, cel mai devreme, la finele acestei luni.

Nelu Tataru: Pandemia de coronavirus a dezvaluit provocarile uriase si riscurile pentru cadrele medicale. Urez sanatate celor 2.900 de colegi infectati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, joi, ca pandemia de coronavirus a aratat intregii lumi provocarile uriase si riscurile cu care se confrunta angajatii din sistemul sanitar. De Ziua Mondiala a.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Urmeaza ca in primul trimestru al anului viitor sa beneficiem de un prim vaccin

Romania ar putea sa beneficieze de un vaccin impotriva noului coronavirus in primul trimestru al anului viitor. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a precizat inclusiv ca vaccinul.

Nelu Tataru, despre recordul de imbolnaviri:E luna cu cele mai multe masuri de revenire la o cvasi-normalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat numarul mare de cazuri de COVID-19 raporate miercuri ca fiind rezultatul unei luni aglomerate, cu reveniri din concedii si aglomerarea mijloacelor de transport in comun. Nerespectarea regulilor, atrage atentia ministrul, ar putea duce la o crestere a numarului de cazuri, pana la 2. 000 pe zi.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Putem ajunge la 2.000 de cazuri pe zi daca nu respectam regulile

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, miercuri, pentru Digi24, ca, daca oamenii respecta masurile de distantare aentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, se va mentine un platou al.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )