Libnet.ro
UNICEF

23:00

CORONAVIRUS |Guvernul propune o lege pentru starea de alerta (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Guvernul propune o lege pentru starea de alerta (VIDEO)

Guvernul PNL a propus, in sedinta de guvern de luni, un proiect de lege care poate fi pus in aplicare pe perioada starii de alerta, pentru protejarea vietii si sanatatii oamenilor, in cotextul pandemiei de co. continuă pe B1

Guvernul trimite Parlamentului proiectul de lege privind starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de guvern de luni, inaintarea catre Parlament a unui proiect de lege care sa reglementeze masurile privind starea de alerta ce va intra in vigoare din 15 mai pentru a inlocui stare de urgenta ce nu a mai fost prelungita de catre presedintele Iohannis.

DOCUMENT Ce prevede proiectul de lege privind starea de alerta

Parlamentul a primit proiectul de lege privind masurile pe care Guvernul le-ar vrea adoptate in urma instituirii starii de alerta. Potrivit unor surse politice, primul for care va dezbate si vota initiativa va fi Senatul, Camera Deputatilor fiind for decizional, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Ce va face Guvernul daca CCR declara neconstitutionala starea de alerta. Planul lui Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va emite o Ordonanta de Urgenta care sa dea Guvernului si autoritatilor instrumentele necesare pentru a putea apara viata si sanatatea cetatenilor romani, precizand ca prin legea actuala, in starea de alerta, nu este vorba de incalcarea unor drepturi.

Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru reglementarea situatiei de alerta. in baza carei legi se vor da amenzile

Guvernul a adoptat, luni, un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta.

USR depune un nou proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale

Uniunea Salvati Romania anunta ca depune un nou proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), dat fiind esecul de proportii al structurii care a instrumentat 417 cazuri in 2019, dintre care 415 solutionate cu clasare. De asemenea, USR depune un nou proiect de modificare a legilor Justitiei astfel incat acestea sa fie in acord cu recomandarile Comisiei Europene, ale GRECO si ale Comisiei de la Venetia.

Proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei speciale, initiat de Ana Birchall

Ana Birchall, in calitate de initiator, a depus la Parlament, alaturi de alti parlamentari, un proiect de lege pentru desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, cunoscuta si sub denumirea de Sectia Speciala, SIIJ, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de deputata neafiliata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )