Libnet.ro
UNICEF

17:30

Coronavirus: Importanti candidati din alegerile pentru primaria Parisului si-au anulat mitingurile electorale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Importanti candidati din alegerile pentru primaria Parisului si-au anulat mitingurile electorale

Doi dintre principalii candidati in alegerile municipale care vor avea loc duminica la Paris si-au anulat mitingurile electorale finale din cauza noului tip de coronavirus, informeaza dpa. continuă pe Wall-Street Ro

Korodi Attila, ales candidatul UDMR pentru Primaria Miercurea Ciuc El l-a invins pe Raduly Robert, aflat la al patrulea mandat de edil

Deputatul Korodi Attila a fost ales candidatul UDMR pentru Primaria Miercurea Ciuc, castigand detasat pre-alegerile care au avut loc sambata in municipiul resedinta de judet, in fata contracandidatului sau, actual primar al orasului, Raduly Robert Kalman, transmite Agerpres.

Ce masuri iau Primariile din Bucuresti pentru a limita raspandirea noului coronavirus

Primariile din Bucuresti au anuntat luni mai multe masuri pentru a limita raspandirea noului coronavirus: activitatea teatrelor din subordinea Primariei este suspendata pana pe 31 martie, meciurile CSM se vor juca fara spectatori, Duminica Ortodoxiei, eveniment la care se setima ca vor participa 15. 000 de oameni a fost amanat, terasele din centrul vechi functioneaza cu randul pentru a avea timp sa faca dezinfectia, autogara Rahova, unde vin autobuze din Italia este monitorizata si au fost montate termoscanere. Primarii au cerut si inchiderea scolilor, decizia urmand sa fie luata luni de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Ionut Gologan nu a scapat de ce este mai rau! Ce au decis acum autoritatile din Malaezia pentru roman

Acum, mai bine de 8 ani, presa romaneasca, si nu numai, scria amplu despre cazul lui Ionut Gologan, romanul arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur cu aproape 1,5 kilograme de metamfetamine in bagaje. Ionut, in timpul anchetei, declara ca nu stia ca are droguri intr-un compartiment ascuns al gentii si era pasibil, conform legislatiei, de .

Militari din Fortele pentru Operatii Speciale Romane, antrenament comun cu omologii din SUA si Polonia. Ei au exersat tehnici, tactici si proceduri variate

Militari din Fortele pentru Operatii Speciale Romane s-au antrenat in comun, intre 2 si 5 martie, cu omologii lor din SUA si Polonia, in Baza Aeriana de Instruire si Formare a Personalului Aeronautic, de la.

Studentii spun ca alegerile pentru functia de rector la Universitatea din Iasi sunt un simulacru

Liga Studentilor acuza lipsa de dezbatere din comunitatea academica in ceea ce priveste alegerea r.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Coronavirus: Toate spectacolele din martie de la Sala Palatului, amanate sau anulate. Primul concert amanat, cel al Boney M Lista completa

Toate cele 11 spectacole programate la Sala Palatului pana la 31 martie au fost anulate sau amanate in urma interzicerii evenimentelor cu peste 1. 000 de participanti, pentru a evita raspandirea coronavirusului. Primul concert amanat este cel al trupei Boney M, programat pentru duminica seara.

CORONAVIRUS |Banca Centrala din Coreea de Sud plaseaza bancnotele in carantina timp de doua saptamani. Chiar ar putea sa arda cateva dintre ele

Banca centrala din Coreea de Sud BOK) a anuntat, vineri, ca plaseaza in carantina bancnotele pentru o perioada de doua saptamani, precum si ca ia in calcul sa arda o parte dintrel ele, intr-o.

Coronavirus - Samsung muta din Coreea de Sud in Vietnam o parte din productia de smartphone-uri

Samsung a anuntat ca muta temporar in Vietnam o parte din productia de smartphone-uri din Coreea de Sud, dupa ce s-a inregistrat un nou caz de infectare cu coronavirus si o alta uzina a fost inchisa. Samsung este cel mai mare investitor strain in Vietnam unde face peste 50% din smartphone-urile sale si unde a pompat 17 miliarde dolari, scrie Reuters.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )