Libnet.ro
UNICEF

16:45

CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

B1 B1,
CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

Autoritatile au anuntat, joi, inca sase decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la un total de 711 victime. Ultimele fatalitati raportate se refera la. continuă pe B1

inca 15 decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul total a ajuns la 646

Alte cinci decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost confirmate luni seara dupa ce in cursul zilei au fost anuntate zece, ducand bilantul total la 641 de decese, transmite Grupul de comunicare strategica.

Zece noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total a ajuns la 705

Autoritatile au anuntat zece noi decese in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus, ceea ce duce bilantul total al deceselor din tara noastra la 705. Cele zece persoane care au pierdut lupta cu virusul, trei barbati si sapte femei, aveau varstele de peste 64 de ani si toate prezentau alte afectiuni cronice severe.

Cinci noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 693

Cinci noi decese in randul pacientilor confirmati pozitiv cu noul coronavirus au fost confirmate in ultimele ore, ceea ce duce bilantul total al deceselor la 693. Doua dintre persoanele care au murit sunt rezidenti ai unui camin de batrani din Bucuresti. Cea mai tanara victima este un barbat de 40 de ani din Calarasi.

Sase noi decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 681

Alte sase decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost confirmate in ultimele ore, ceea ce duce bilantul total al deceselor la 681 si la 18 pentru ziua de astazi. Printre persoanele decedate se afla si o asistenta medicala din Neamt, in varsta de 52 de ani, care a decedat la domiciliul sau. Femeia a lucrat la DSP Neamt si ISU Neamt, insa nu a lucrat la recoltaera probelor. Aceasta suferea de mai multe comorbiditati.

Alte trei decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul total a ajuns la 631

Alte trei noi decese in randul pacientilor infectati cu noul coronavirus au fost confrimate in ultimele ore, ducand bilantul total la 631 de decese. Pe langa medicul de 68 de ani din Botosani, anuntat anterior, alti doi barbati, de 65 si 79 de ani, si-au mai pierdut viata.

CORONAVIRUS. inca 5 decese in randul pacientilor confirmati cu COVID-19. Bilantul victimelor urca la 693

Autoritatile au anuntat, miercuri seara, ca inca cinci pacienti confirmati cu COVID-19 au murit, astfel ca bilantul deceselor inregistrate in randul persoanelor depistate cu infectie cu coronavirus la.

Alte noua decese in randul pacientilor infectati cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 628

Bilantul total al deceselor in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns in Romania la 628, dupa ce luni dimineata au fost confrimate alte noua decese, trei femei cu varstele de 72, 71 si 64 de ani si alti sase barbati. Toate cele noua persoane au prezentat comorbiditati.

Doua noi decese in randul pacientilor COVID-19. Bilantul total al mortilor a ajuns la 695

Doua noi decese in randul persoanelor confirmate cu noul coronavirus au fost raportate in aceasta dimineata, ducand bilantul total al deceselor in tara noastra la 695. Este vorba de doi barbati, cu varstele de 51 si 79 de ani, ambii din judetul Bacau si cu alte afectuni cronice.

12 noi decese in randul pacientilor cu COVID-19. Bilantul deceselor a ajuns la 675

12 noi decese au fost confirmate de catre autoritati in ultimele ore, bilantul total al deceselor in randul pacinetilor infectati cu Covid-19 ajungand astfel la 675. Din cele 12 persoane, 5 sunt din judetul Suceava si 4 din Bucuresti, regiunile cu cele mai multe cazuri confirmate din tara.

inca 12 bolnavi de COVID-19 au murit. Romania a contabilizat 663 de decese in randul pacientilor depistati cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti,ca inca 12 bolnavi de COVID-19 au murit, in Romania, astfel ca bilantul deceselor inregistrate in randul pacientilor testati pozitiv pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )