Libnet.ro
UNICEF

09:15

CORONAVIRUS. inca trei decese in Romania. Bilantul ajunge la 72 de victime

B1 B1,
CORONAVIRUS. inca trei decese in Romania. Bilantul ajunge la 72 de victime

Grupul de Comunicare Stategica anunta ca inca tre romani contaminati cu COVID-19 au murit. Bilantul, la nivel national, ajunge astfel la 72 de decese. A 70-a victima este o femeie de 60 din judetul. continuă pe B1

inca trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 50

Inca trei decese la persoane diagnosticate cu coronavirus au fost anuntate luni seara, bilantul ajungand la 50, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS. inca doua decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Doi barbati din Timis, cu cardiopatie si diabet. Bilantul ajunge la 46 de victime

Autoritatile romane anunta inca doua decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat de57 de ani, din judetulTimis. in data de 27. 2020 s-au recoltat.

inca trei decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 29

Inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate sambata dimineata in Romania, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

CORONAVIRUS: inca 3 decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 68 de victime

Grupul de ComunicareStrategica anunta ca inca trei romani infectati cu noul coronavirus au murit. Astfel, bilantul la nivel national ajunge la 68 de victime. A 66-a victima este o femeie de 73 de ani.

inca un deces cauzat de coronavirus in Romania. Bilantul ajunge la 30 de morti

Inca un deces cauzat de coronavirus a fost anuntat sambata de Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand astfel la 30 in Romania.

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

inca sase romani infectati cu coronavirus au murit la Suceava. Bilantul a ajuns la 78 de morti

Inca sase decese au fost confirmate la Suceava. Bilantul mortilor din cauza coronavirus a ajuns la 78.

CORONAVIRUS. Autoritatile au raportat inca 3 decese in Romania, toate in Arad. Bilantul a ajuns la 29

Autoritatile romane au raportat, sambata, inca trei decese printre pacientii infectati cu COVID-19 din Romania. Cele mai recente fatalitati s-au petrecut in judetul Arad, potrivit Grupului de Comunicare St.

UPDATE Alte doua decese provocate de Covid-19. Bilantul ajunge la 40 de morti

Alte doua decese din cauza coronavirului au fost anuntate duminica, dupa pranz, dupa ce anterior un alt caz a confirmat. Numarul total al mortilor, in Romania, din cauza Covid-19 ajunge la 40, cu trei cazuri confirmate duminica.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 2109

ACTUALIZARE - 12:42 - inca un deces al unei persoane infectate cu coronavirus a fost anuntat marti, fiind vorba despre un barbat de 56 de ani din judetul Suceava, care a murit acasa. Bilantul mortilor a urcat astfel la 69. --- *ACTUALIZARE - 10:30 - Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost raportate marti, fiind vorba despre doua femei, una din Suceava si alta din Mehedinti, si de un barbat din judetul Iasi. Numarul total la nivel national a ajuns la 68. --- * ACTUALIZARE - 23:37 - Potrivit lui Raed Arafat, la ora 20:00 erau 2. 109 cazuri de coronavirus confirmate in tara, dintre care 593 in municipiul Suceava. --- *ACTUALIZARE - 22:11 - Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni seara, inca 13 decese la persoane infectate cu coronavirus. Toti pacientii, cu varste cuprinse intre 40 si 80 de ani, se aflau la Spitalul Judetean Suceava, pe diferite sectii. Numarul deceselor la persoane confirmate cu coronavirus a ajuns la 65.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )