Libnet.ro
UNICEF

23:30

CORONAVIRUS: inca 3 decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 68 de victime

B1 B1,
CORONAVIRUS: inca 3 decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Bilantul ajunge la 68 de victime

Grupul de ComunicareStrategica anunta ca inca trei romani infectati cu noul coronavirus au murit. Astfel, bilantul la nivel national ajunge la 68 de victime. A 66-a victima este o femeie de 73 de ani. continuă pe B1

CORONAVIRUS. inca doua decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Doi barbati din Timis, cu cardiopatie si diabet. Bilantul ajunge la 46 de victime

Autoritatile romane anunta inca doua decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat de57 de ani, din judetulTimis. in data de 27. 2020 s-au recoltat.

CORONAVIRUS. Suceava: Decese ale unor pacienti cu COVID-19, raportate cu intarziere. Ce spune prefectul judetului (VIDEO)

Nereguli grave la Suceava. Desi in perioada 22-29 martie au decedat 22 de persoane infectate cu noul coronavirus, doar noua morti au fost raportati la timp catre Grupul de Comunicare Strategica. Ceilalti 13.

inca 3 decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus

Inca trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost inregistrate, numarul total.

Grupul de Comunicare Strategica: inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

CORONAVIRUS. inca trei decese in Romania. Bilantul ajunge la 72 de victime

Grupul de Comunicare Stategica anunta ca inca tre romani contaminati cu COVID-19 au murit. Bilantul, la nivel national, ajunge astfel la 72 de decese. A 70-a victima este o femeie de 60 din judetul.

CORONAVIRUS: Un nou bilant tragic in Spania: 812 decese, inregistrate in 24 de ore

Spania a inregistrat 812 decese ale unor pacienti contaminati cu COVID-19, in ultimele 24 de ore, potrivit anuntului facut luni de Ministerul Sanatatii de la Madrid, potrivit El Pais. Este vorba despre o.

Au fost inregistrate inca 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Romania a ajuns la un numar de 34 de decese

Numarul persoanelor decedate din cauza noului coronavirus a ajuns la 34 dupa ce si-au pierdut viata inca 4 persoane sambata seara. Este vorba despre 3 barbati cu varstele cuprinse intre 43-67 de ani si o femeie de 61 de ani.

inca trei noi decese din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul in Romania a ajuns la 68

Au mai fost raportate alte trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total pe tara ajungand la 68.

inca 6 oameni au murit de COVID-19 in Romania

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca sase decese ale unor persoane cu coronavirus la Spitalul.

CORONAVIRUS: inca un deces in Romania. A 25-a victima din judetul Suceava. Bilantul, la nivel national, ajunge la 69 de morti

Inca un roman contaminat cu noul coronavirus a murit. Este vorba e un barbat de 56 ani, cunoscut cu afectiuni psihiatrice, care locuia singur. Barbatul a murit la domiciliul sau, din judetul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )