Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |incepand din 4 ianuarie, activitatea de vaccinare pentru Etapa I se va extinde pe tot teritoriul Romaniei: Vor intra in activitate peste 90% din cele 376 de centre de vaccinare

B1 B1,
CORONAVIRUS |incepand din 4 ianuarie, activitatea de vaccinare pentru Etapa I se va extinde pe tot teritoriul Romaniei: Vor intra in activitate peste 90% din cele 376 de centre de vaccinare

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) anunta ca incepand de luni, 4 ianuarie, activitatea de vaccinare pentru prima etapa a imunizarii se va extinde pe. continuă pe B1

Vaccinarea pentru Etapa I se extinde, de luni, in intreaga tara

Vaccinarea impotriva COVID-19, pentru Etapa I, se extinde, incepand de luni, in toate judetele din tara, anunta autoritatile. Duminica incepe distribuirea a peste 36. 000 de doze de vaccin solicitate de centrele de vaccinare din judete.

Alimentul pe care trebuie sa il scoti din dieta. Este toxic pentru romani

Ce aliment consumi, dar nu stii cat de mult rau iti face? Specialistii recomanda sa-l scoti din dieta ta. Este toxic si nu-ti aduce niciun beneficiu. Despre ce este vorba? Alimentul toxic pe care trebuie sa-l scoti din dieta Painea, alimentul cel de toate zilele fara de care unii nu se pot satura daca nu-l .

Valeriu Gheorghita: De luni, 4 ianuarie, activitatea va fi inceputa in peste 90% din cele 370 de centre de vaccinare destinate pentru personalul medical

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat, sambata seara, ca din 4 ianuarie vor incepe activitatea de vaccinare 90% dintre cele 270 de centre de vaccinare din Romana si ar trebui sa se ajunga la 20. 000 de persoane vaccinate pe zi.

Valeriu Gheorghita: Peste 90.000 de persoane s-au programat la vaccinare pentru luna ianuarie. Programarile continua. Capacitatea de vaccinare ar putea sa atinga cel putin 140.000 de persoanezi

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19 spune ca in perioada 31 decembrie 2 ianuarie, au aparut o serie de disfunctionalitati in desfasurarea campaniei de.

Medicul Radu Tincu: Romania are, la 1 ianuarie, o rata de vaccinare de doar 0,06%. Trebuie sa intensificam rata de vaccinare pentru personalul medical si sa trecem la vaccinarea persoanelor din grupele vulnerabile (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, spune ca, la nivel mondial, proritatea trebui sa fie derularea campaniei de vaccinare anri-COVID-19 pentru ca exista oricand riscul aparitiei unor noi tulpini al.

Primaria Constanta amenajeaza centre de vaccinare pentru a doua etapa a campaniei de imunizare impotriva coronavirusului

Autoritatile din Constanta au inceput pregatirile pentru ca a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva virusului COVID-19 sa se desfasoare in conditii de siguranta, fiind amenajate mai multe centre de.

Raluca Turcan: Din ianuarie, alocatia pentru copii va fi 214 lei pe luna

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat pe retelele de socializare ca alocatiile pentru copii vor creste cu 20% din 1 ianuarie, astfel ca alocatia pentru copiii cu varste intre 2 si 18 ani va creste la.

Profesor de religie din Oradea cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea il cerceteaza pe un profesor de religie pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce a predat cursuri la Penitenciarul Oradea si a imbolnavit un detinut cu virusul.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )