Libnet.ro
UNICEF

16:30

CORONAVIRUS |Ce inseamna starea de urgenta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ce inseamna starea de urgenta

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica face precizazi cu privire la decretarea starii de urgenta. Avand in vedere enuntarea in spatiul publicmediul online a posibilelor masuri care pot fi luate. continuă pe B1

Ce inseamna starea de urgenta in Romania. in tara noastra a mai fost instituita aceasta masura dupa Mineriada

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca decreteaza starea de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare.

Starea de urgenta: Cine o instituie, ce masuri iau autoritatile si cum sunt restranse drepturile

Avocatul Poporului, dar si mai multe voci din randul politicienilor cer decretarea starii de urgenta, in urma raspandirii infectiilor cu coronavirus in Romania. in cazul impunerii acestei masuri exceptionale, drepturi care sunt garantate in mod normal de Constitutie sunt restranse temporar. in contextul coronavirusului, tari vecine, Bulgaria si Ungaria, au declarat stare de urgenta.

Coronavirus: Avocatul Poporului ii cere presedintelui Iohannis sa declare starea de urgenta Ce implica instituirea starii de urgenta - UPDATE

Avocatul Poporului i-a cerul joi presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta, iar Parlamentului sa o incuviinteze, in contextul epidemiei de coronavirus. Solicitarea este facuta luand act de masurile administrative adoptate in ultimele zile in actiunea de combatere a raspandirii Covid 19.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )