Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce inseamna starea de urgenta in Romania. in tara noastra a mai fost instituita aceasta masura dupa Mineriada

Antena3 Antena3,
Ce inseamna starea de urgenta in Romania. in tara noastra a mai fost instituita aceasta masura dupa Mineriada

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca decreteaza starea de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ce inseamna starea de urgenta

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica face precizazi cu privire la decretarea starii de urgenta. Avand in vedere enuntarea in spatiul publicmediul online a posibilelor masuri care pot fi luate.

CORONAVIRUS. Autoritatile infirma zvonurile privind starea agravata a fostului ofiter MAI, care a mintit ca nu a parasit tara si a blocat mai multe institutii cheie

Autoritatile romane infirma zvonurile, lansate de unele canale media, potrivit carora fostul ofiter MAI, confirmat cu coronavirus, este in stare grava. Informatiile noastre sunt ca starea de sanatate.

PeBloguri: PSD: in fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale

In fata epidemiei de coronavirus, Romania nu isi mai permite rafuieli politice sau calcule electorale. Preocuparea cea mai importanta a decidentilor politici trebuie sa fie sanatatea si siguranta cetatenilor, afirma Partidul Social Democrat, pe pagina sa de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )