Libnet.ro
UNICEF

17:15

Coronavirus in Italia: 145 de noi decese, cel mai mic bilant de dupa 9 martie

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Italia: 145 de noi decese, cel mai mic bilant de dupa 9 martie

Autoritatile italiene au anuntat ca in ultimele 24 de ore s-au inregistrat, in Italia, 145 de decese cauzate de coronavirus, acesta fiind cel mai mic bilant pentru o zi de dupa data de 9 martie. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS: Marea Britanie raporteaza 170 noi decese, cel mai scazut nivel din martie

Autoritatile sanitare britanice au raportat duminica 170 noi decese de COVID-19, cea mai mica cifra de la impunerea in martie a masurilor de izolare, relateaza EFE.

Misteriosul caz al judetului Braila: cum a ajuns sa aiba cel mai mic numar de infectati din tara

Judetul Braila are cel mai mic numar de persoane infectate din toata tara. Si, mai important de precizat, de aproximat o saptamana n-a mai raportat niciun caz nou. inca de sambata.

Coronavirus in Romania 13 noi decese anuntate duminica de GCSBilantul deceselor urca la 1104

Duminica, Grupul de Comunicare Strategica a anuntat 3 noi decese: o femeie de 82 de ani din Botosani, o alta de 80 de ani din Iasi si un barbat de 59 de ani din Bacau. Reamintim ca pana ieri fusesera raportate 16. 704 de cazuri de persoane infectate, dupa inregistrarea a 267 de noi infectii de vineri pana sambata la pranz. 00 Au fost anuntate inca 3 decese. 20 Au fost anuntate inca 7 decese.

Coronavirus in Romania: 14 noi decese Bilantul a ajuns la 1.070

14 noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate, vineri seara, de Grupul de Comunicare Strategica GCS), ceea ce duce bilantul actualizat la 1. 070 de decese in Romania.

Coronavirus in Romania: 14 noi decese Bilantul a ajuns la 1.070

14 noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate, vineri seara, de Grupul de Comunicare Strategica GCS), ceea ce duce bilantul actualizat la 1. 070 de decese in Romania. intr-un caz, confirmarea infectarii cu coronavirus a venit dupa decesul persoanei.

Sunt pe site-ul eMAG inca de azi, chiar daca pare greu de crezut: televizoare de la 350 de lei si telefoane cu cel mai mic pret

EMAG a pus pe site unele dintre cele mai mari reduceri din perioada asta. Televizoare, telefoane, electrocasnice, dar si articole pentru copii la preturi mici. Pe 14 mai, eMAG a lansat campania.

Coronavirus in Romania: Sapte noi decese. Bilantul a ajuns la 1.053

Alte sapte decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate joi seara, astfel ca bilantul a ajuns la 1. Pacientii aveau intre 49 si 90 de ani.

Pandemia de coronavirus si nivelul de poluare, cel mai nou proiect NASA

In ultimele doua luni, au aparut in mediul online mai multe stiri legate de efectele benefice ale izolarii si statului in casa asupra mediului. Cel putin in teorie, gradul de poluare a.

Coronavirus in lume: Spania raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele 2 luni Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie.

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 4,6 milioane, iar cel al deceselor 308. 000, in conditiile in care peste 1,75 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worlodmeters. 01 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa22. 20 OMS: Pulverizarea de solutii dezinfectante pe strazi nu elimina coronavirusul si poate fi periculoasa pentru sanatate21. 40 Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa: Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie21. 26 Franta: 96 de persoane au murit sambata din cauza COVID-19, in usoara scadere. Numarul total de morti din cauza COVID-10 ajuns la 27. 625 de persoane 20. 00 Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie. 20 Spania: Premierul Pedro Sanchez vrea prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. 18:00 Rusia: Medicul echipei de baschet TSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului 17:45 Franta: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie16. 04 Arabia Saudita: Bilantul cazurilor a ajuns la 52.

Coronavirus in Romania: 11 noi deceseNumarul total al deceselor: 1081

Unsprezece noi decese au fost anuntate sambata de Grupul de Comunicare Strategica, ducand numarul total al celor decedati la 1081. 30 Au fost anuntate alte 7 decese, cu varste intre 59 si 91 de ani, toti pacientii avand si alte boli.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )