Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS. Italia are in vedere noi masuri restrictive: Daca cineva vine sa-mi explice ca nu poate renunta la jogging, il iau cu mine sa facem un tur al spitalului

B1 B1,
CORONAVIRUS. Italia are in vedere noi masuri restrictive: Daca cineva vine sa-mi explice ca nu poate renunta la jogging, il iau cu mine sa facem un tur al spitalului

Italia are in vedere sa inaspreasca restrictiile, dupa ce numarul deceselor din cauza coronaviruslui a depasit 3. 400, iar alti peste 41. 000 de oameni sunt in carantina. in urmatoarele 24-48 de ore,. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Italia are in vedere noi masuri restrictive: Daca cineva vine sa-mi explice ca nu poate renunta la jogging, il iau cu mine sa facem un tur al spitalulu

Italia are in vedere sa inaspreasca restrictiile, dupa ce numarul deceselor din cauza coronaviruslui a depasit 3. 400, iar alti peste 41. 000 de oameni sunt in carantina. in urmatoarele 24-48 de ore,.

Italia are in vedere noi masuri restrictive

Guvernul de la Roma are in vedere noi masuri restrictive care ar putea fi adoptate rapid in lupta im.

Coronavirus |Kaufland Romania anunta noi masuri de siguranta si instaleaza geamuri de protectie la casele de marcat

Kaufland Romania a demarat masuri suplimentare ce sporesc siguranta clientilor si a echipelor din magazine, ca urmare a evolutiei situatiei din ultimele zile, introducand geamuri de protectie la casele de marcat si restrictionand accesul in magazine in.

CORONAVIRUS. Noi masuri in parohii si manastiri: Desfasurarea slujbelor religioase, doarin aer liber si cu maximum 100 de persoane

Biserica Ortodoxa Romana ia noi masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului. Cancelaria Sfantului Sinod a transmis, miercuri, indrumari parohiilor si manastirilor ca slujbele religioase se vor tine.

NOI MASURI FISCALE

Ministrul de Finante Florin Citu intervine in pandemia secolului. Se pregatesc noi masuri fiscale pe.

Deputat PNL anunta discutii cu bancile pentru suspendarea creditelor, dar si noi masuri economice

Deputatul PNL Victor Paul Dobre a declarat ca urmeaza discutii cu bancile pentru amanarea platii creditelor romanilor, dar si ca saptamana viitoare vor fi adoptate noi masuri economice.

Noi masuri radicale in Germania: Bavaria decreteaza izolarea populatiei din cauza epidemiei de coronavirus

Cel mai mare land din Germania anunta o noua masura radicala in lupta cu noul coronavirus. Bavaria este prima regiune din Germania care decreteaza izolarea totala a populatiei sale din cauza.

Noi masuri dispuse de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Galati, pentru limitarea epidemiei de coronavirus

Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Galati s-a intrunit marti seara la solicitarea primarului Ionut Pucheanu si a elaborat un plan de masuri imediate, in 10 puncte. Printre altele, se revoca decizia Transurb SA de a reduce numarul de autobuze de pe trasee si se vor asigura pachete alimentare pentru persoanele in dificultate.

Cate cazuri de coronavirus sunt in Rusia. Ce masuri s-au luat si de ce sunt atat de putine

Rusia a anuntat ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de precautie pentru siguranta sanatatii publice din aceasta tara. Pana acum, Rusia e una dintre tarile care are cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19. Masuri drastice luate in Rusia pentru limitarea infectiei cu Covid-19 .

Coronavirus: Italia depaseste China in ceea ce priveste numarul de morti

Italia a depasit joi seara China in ceea ce priveste numarul deceselor provocate de coronavirus, cu 427 de decese in 24 de ore, astfel incat bilantul se agraveaza la un total de 3. 405, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )