Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus: Japonia continua pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2020

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Coronavirus: Japonia continua pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2020

Japonia continua pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, a afirmat sambata premierul Shinzo Abe, in ciuda ingrijorarilor exprimate in lumea intreaga in legatura cu desfasurarea competitiei, din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Wall-Street Ro

webPR: Continua pregatirile pentru cea de-a cincea editie Bucharest Tech Week

Cel mai amplu festival de tehnologie din Romania continua pregatirile pentru editia cu numarul cinci. Organizatorii Bucharest Tech Week declara ca au deplina incredere in capacitatea institutiilor statului de a readuce situatia la normal intr-un timp cat mai scurt si isi pastreaza optimismul ca evenimentul se va intampla intre 18-24 mai, la Radisson Blu Hotel si in Piata Universitatii, asa cum este planificat. insa, in eventualitatea evolutiei nefavorabile a situatiei generate de COVID-19, organizatorii sunt pregatiti sa reprogrameze evenimentul la o data care va fi comunicata ulterior.

Donald Trump propune amanarea cu un an a Jocurilor Olimpice 2020 de la Tokyo

Presedintele american Donald Trump a sugerat la Casa Alba ca Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo 24 .

Prognoza ANM pentru 13 martie 2020. Vreme calda in Bucuresti si temperaturi mai scazute in tara

Daca joi temperaturile au fost mai ridicate, astazi ANM anunta temperaturi mai scazute pentru intervalul in care ne aflam, iar in anumite zone din tara vom avea parte si de precipitatii. Prognoza ANM pentru 13 martie 2020 Astfel ca, astazi, vineri 13 martie in nord si nord-vestul tari si in extremitatea de vest a tarii, .

Coronavirus. Apelul unei romance: Sa nu amanati Jocurile Olimpice!. Ce crede despre pandemie

Teoretic, cel mai mare eveniment sportiv de pe planeta ar trebui sa aiba loc in perioada 24 iulie - 9 august la Tokyo. Practic, in acest moment, organizarea unei astfel de actiuni pare un scenariu SF.

Coronavirus |Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi amanate cu doi ani. Nu exista nici o alta posibilitate de desfasurare

Oficialii de la Tokyo discuta amanarea Jocurilor Olimpice programte sa se desfasoare in aceasta vara. Olimpiada va avea loc in 2022, daca epidemia nu se termina in acesta primavara. Haruyuki.

Eram o papusa pentru ei. Beatrice Hustiu, cu Ciocarlia la Jocurile Olimpice: a scris istorie la 11 ani in ziua in care Mannix a fost intrerupt

Daca Tokyo 2020 va demara conform programului, lumea va vui spunand povestea siriencei de doar 11 ani care va concura la tenis de masa, devenind cea mai tanara olimpiana de la Beatrice Hustiu incoace. in urma cu 52 de ani, la Grenoble, romanca stabilea recordul absolut de precocitate al Jocurilor Olimpice de iarna. Acum, e vremea povestii ei, a lui Beatrice Hustiu, despre care orice pasionat al sportului ar trebui sa poata spune: o stiu!.

Coronavirus: Linie telefonica gratuita pentru romanii care sufera de anxietate sau atacuri de panica. Ce persoane sunt cele mai predispuse

DepreHUB, primul hub anti-depresie din Romania, deschide o linie telefonica anti-anxietate, in contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19 la nivel national si al starii de ingrijorare generata in randul populatiei. Categoriile cele mai predispuse la anxietate in aceasta perioada sunt adultii cu tulburari emotionale, copiii si medicii sau alti furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Cretescu, fondatoarea depreHUB.

Coronavirus: Rivalitate Washington - Berlin pentru un laborator german care cauta un vaccin

Statele Unite au intrat intr-o cursa stransa cu Germania in incercarea de a-si asigura exclusivitatea unui vaccin impotriva noului coronavirus, in prezent in curs de dezvoltare de catre un laborator german, scrie sambata Die Welt, preluat de AFP.

Razvan Burleanu: ce se intampla cu Euro 2020. Decizia uluitoare a organizatorilor

Un purtator de cuvant al UEFA a spus ca organismul european de fotbal continua planurile pentru turneul Euro 2020 din vara, in ciuda raspandirii coronavirusului. Publicatia italiana Tuttosport a relatat ca mai multe federatii nationale au solicitat amanarea turneului, dar un purtator de cuvant al UEFA a vorbit cu cei Associated Press, numind acest lucru .

CORONAVIRUS |Romania se pregateste pentru intrarea in scenariul 3. Specialistii sustin ca Ziua 0 a imbolnavirii este cea in care o tara a inregistrat primele 100 de cazuri

Romania se pregateste sa depaseasca, sambata, pragul de 100 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Odata cu pacientul 101, se va intra in scenatrul trei de raspuns la COVID-19. Cercetatorii au emis.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )