Libnet.ro
UNICEF

14:15

Coronavirus: Rivalitate Washington - Berlin pentru un laborator german care cauta un vaccin

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Rivalitate Washington - Berlin pentru un laborator german care cauta un vaccin

Statele Unite au intrat intr-o cursa stransa cu Germania in incercarea de a-si asigura exclusivitatea unui vaccin impotriva noului coronavirus, in prezent in curs de dezvoltare de catre un laborator german, scrie sambata Die Welt, preluat de AFP. continuă pe Hotnews

Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci. Totul se pune in aplicare de pe 27 martie

ANAF da drumul la noi reguli in ceea ce privesc popririle, acestea vor intra in vigoare de pe data de 27 martie 2020. Deoarece au fost multe probleme in ultimul timp, au apelat la noi mecanisme. Este oficial: Reguli noi de la ANAF pentru toti cei care au conturi in banci Pe data de 12 .

Coronavirus: Linie telefonica gratuita pentru romanii care sufera de anxietate sau atacuri de panica. Ce persoane sunt cele mai predispuse

DepreHUB, primul hub anti-depresie din Romania, deschide o linie telefonica anti-anxietate, in contextul raspandirii infectiei cu Coronavirus COVID-19 la nivel national si al starii de ingrijorare generata in randul populatiei. Categoriile cele mai predispuse la anxietate in aceasta perioada sunt adultii cu tulburari emotionale, copiii si medicii sau alti furnizori de servicii medicale, potrivit medicului psiholog Yolanda Cretescu, fondatoarea depreHUB.

Coronavirus: Japonia continua pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2020

Japonia continua pregatirile pentru Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, a afirmat sambata premierul Shinzo Abe, in ciuda ingrijorarilor exprimate in lumea intreaga in legatura cu desfasurarea competitiei, din cauza pandemiei de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )