Libnet.ro
UNICEF

20:15

Coronavirus pe judete: Bucuresti si Ilfov - cele mai multe cazuri noi raportate Brasov, Iasi si Timis, in top

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus pe judete: Bucuresti si Ilfov - cele mai multe cazuri noi raportate Brasov, Iasi si Timis, in top

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore - 257 - continua sa fie in Bucuresti. Pe locul doi in topul listei de noi imbolnaviri se afla Ilfovul cu 63 de noi cazuri. Brasov, Iasi, Timil, Prahova, Neamt sau Bihor continua topul pe ultima zi. continuă pe Hotnews

GCS: Bucuresti, Ilfov, Brasov si Iasi, cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus

Municipiul Bucuresti 257) si judetele Ilfov 63), Brasov 44), Iasi 44) si Timis 40) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 1. 150 de cazuri noi de COVID-19, 14. 871 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 201. Capitala este urmata de judetele Bacau - 105de cazuri noi si Dolj - 73.

Bucuresti, Suceava, Arges si Brasov inregistreaza cele mai multe cazuri de coronavirus

Cele mai multe cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, inregistrate pana in prezent, sunt in Bucuresti - 12. 506 si in judetele Suceava - 5. 568, Arges - 5. 182, Brasov - 4. 900 si Prahova - 4. 641, informeaza Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau.

Capitala are iar cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Cum arata bilantul imbolnavirilor depistate la nivel de judete

Cu 187 de cazuri noi de COVID-19, Bucurestiul are din nou cele mai multe cazuri nou-confirmate din tara, fiind urmat la acest capitol de judetele Buzau 72), Bacau 65), Iasi 55) si Prahova.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Buzaul, judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 187 - continua sa fie in Bucuresti. Judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate este Buzau, urmat de Bacau.

Zonele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2. Capitala ramane principalul focar

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Bacau, iar pe locul trei se claseaza judetul Dolj.

Record zilnic de imbolnaviri in Bucuresti. De trei ori mai multe cazuri noi raportate comparativ cu ziua precedenta Situatia judet cu judet

Record de noi cazuri zilnice in Bucuresti, sambata fiind raportate in Capitala 352 de noi imbolnaviri. Cu o zi inainte fusesera inregistrate 114 cazuri noi. Un numar mai mare de noi imbolnaviri s-a raportat la Iasi - 60, Bacau-59 si Suceava -45.

Marea Britanie a inregistrat duminica cele mai multe noi cazuri de infectare cu coronavirus din mai: 2.988

Marea Britanie a inregistrat duminica 2. 988 de cazuri noi de coronavirus, cel mai ridicat nivel dupa data de 23 mai, in crestere de la numarul de 1. 813 consemnat sambata, relateaza Reuters.

Coronavirus in lume: India a inregistrat cele mai multe decese din ultima luna Franta s-ar putea confrunta cu o situatie critica in decembrie

Bilantul total al imbolnavirilor a ajuns marti la 27. 125, din care 896. 927 de decese si 19. 611 de pacienti vindecati, potrivit datelor centralizate pe platforma worldometeres. info. -------------- 19:33 Sesiunea Parlamentului European de la Strasburg, anulata din cauza riscului sanitar Eurodeputatii se vor reuni la Bruxelles 18. 28 Contractie de 28,1% a economiei japoneze17. 09 Verona incepe testarea vaccinului italian antiCovid dezvoltat de ReiThera16. 12 Cercetatorii au descoperit mecanismul ce provoaca sindromul inflamator la copiii bolnavi de COVID-19, similar bolii Kawasaki.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )