Libnet.ro
UNICEF

10:30

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

B1 B1,
Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 1. 150 de cazuri noi de COVID-19, 14. 871 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 201. Capitala este urmata de judetele Bacau - 105de cazuri noi si Dolj - 73. continuă pe B1

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau.

Zonele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2. Capitala ramane principalul focar

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetul Bacau, iar pe locul trei se claseaza judetul Dolj.

Judetele in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Crestere alarmanta in Bacau

256 de infectari cu noul coronavirus au fost raportate pana astazi, in Romania, iar 39. 275 de pacienti au fost declarati vindecati. in ultimele 24 de ore, Bacaul a inregistrat cele mai multe cazuri noi de.

Calarasiul a inregistrat cele mai putine cazuri de infectie cu COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai putine infectii cu coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Calarasi, Mures si Tulcea. La Calarasi s-au inregistrat 4 noi cazuri, numarul pacientilor cu COVID-19 ajungand astfel la 574.

Gabriela Firea, despre noul an scolar: Cele mai multe scoli vor practica sistemul hibrid!

Gabriela Firea a vorbit joi seara, la Antena 3, despre modul in care marile orase s-au pregatit pentru noul an scolar. Potrivit informatiilor aflate de primarul Capitalei, se pare ca in mai multe scoli se va implementa sistemul hibrid.

Record zilnic de imbolnaviri in Bucuresti. De trei ori mai multe cazuri noi raportate comparativ cu ziua precedenta Situatia judet cu judet

Record de noi cazuri zilnice in Bucuresti, sambata fiind raportate in Capitala 352 de noi imbolnaviri. Cu o zi inainte fusesera inregistrate 114 cazuri noi. Un numar mai mare de noi imbolnaviri s-a raportat la Iasi - 60, Bacau-59 si Suceava -45.

ALEGERI LOCALE |75 de localitati au un singur candidat la primarie Care sunt judetele cu cele mai multe candidaturi

Numarul total de candidaturi la alegerile locale de anul acesta este usor mai mic decat la scrutinul din 2016, iar in 75 de localitati exista un singur candidat la primarie, arata platforma online lansata de Ex.

Amazonul se confrunta cu cele mai multe incendii din ultimii 10 ani

Datele oficiale pe luna august privind numarul incendiilor produse in zona amazoniana a Braziliei trebuie corectate si vor arata probabil o crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce inseamna ca Brazilia se confrunta cu cel mai mare numar de incendii amazoniene din ultimii 10 ani, conform declaratiilor facute miercuri pentru Reuters de un cercetator responsabil cu datele cu privire la focuri, relateaza Agerpres.

Dwayne The Rock Johnson si familia sa, infectati cu coronavirus Au fost cele mai dificile si mai provocatoare momente (VIDEO)

Cel mai bogat actor de la Hollywood, Dwayne The Rock Johnson, a anuntat, prin intermediul unui videoclip postat pe internet, ca el si familia sa s-au vindecat recent de coronavirus, povestind putin despre.

Cat de rapide vor fi cele mai iuti trenuri si de ce NU vom vedea prea multe care sa ruleze cu peste 350 kmh

Cateva tari mari, in frunte cu China, au construit retele intinse de trenuri de mare viteza si cele mai rapide ruleaza cu peste 300 kmh pe unele portiuni. Desi un tren maglev de test a depasit chiar si 600 kmh si desi apar din cand in cand stiri despre trenuri de pasageri ce vor rula cu peste 400 kmh, astfel de viteze vor ramane extraordinar de rare. Trenurile de super-viteza creeaza si probleme, nu doar rezolva unele, iar in articol puteti citi care sunt aceste probleme si de ce nu ar trebui sa ne asteptam la trenuri si mai rapide decat cele din prezent.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )