Libnet.ro
UNICEF

11:45

Coronavirus: Jumatate din populatia Indiei ar putea fi infectata pana in februarie, estimeaza o comisie guvernamentala

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Jumatate din populatia Indiei ar putea fi infectata pana in februarie, estimeaza o comisie guvernamentala

Cel putin jumatate din populatia de 1,3 miliarde a Indiei ar putea sa fie infectata cu noul coronavirus pana in luna februarie a anului viitor, ajutand la incetinirea raspandirii bolii, a spus luni un membru al Comisiei guvernamentale federale insarcinate cu asigurarea de previziuni, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Previziuni sumbre privind pandemia de coronavirus: Peste jumatate din populatia Indiei ar urma sa fie infectata, pana in februarie

Pandemia de coronavirus face ravagii in cea mai populata tara din lume, India. Un raport vine cu previziuni cutremuratoare despre evolutia pandemiei in aceasta tara. Cel putin jumatate din populatia de 1,3.

Rata de infectare cu coronavirus a trecut de 1,5 in peste jumatate din tara. Dupa Bucuresti, Alba se apropie de scenariul rosu

21 de judete au o rata de infectare cu noul coronavirus de peste 1,5 cazuri la mia de locuitori, in vreme ce in Bucuresti aceasta a ajuns la 3,19, potrivit datelor oficiale publicate luni. Alba se apropie de scenariul rosu, inregistrand un indice de 2,95. Alte 2. 466 de noi cazuri de COVID-19, dupa 8. 040 de teste in ultimele 24 de ore Cele mai multe imbolnaviri, in Bucuresti unde rata de infectare a ajuns la 3,19.

S-a prelungit sesiunea de cerere - microgranturi de cate 2.000 Euro pentru IMM, PFA, ONG, CMI. Nici jumatate din buget nu este consumat

S-a prelungit sesiunea de cerere a microgranturilor de cate 2. 000 de euro acordate unor IMM, PFA, ONG si cabinete medicale eligibile, prin Masura 1 a ajutoarelor de stat pentru redresarea din criza coronavirus COVID-19.

Coronavirus Europa: Numarul zilnic al deceselor ar putea ajunge in 2021 sa fie de cinci ori mai mare decat in aprilie, daca se relaxeaza restrictiile (OMS)

Bilantul zilnic al deceselor din Europa ar putea ajunge sa fie de patru sau de cinci ori mai mare decat in lunile de varf din primavara, daca nu sunt luate masuri eficiente, a spus Organizatia Mondiala a Sanatatii, in timp ce noua state au raportat bilanturi record de noi contagieri, relateaza The Guardian.

Coronavirus: Guvernul din Slovacia a aprobat planurile pentru testarea in masa a populatiei

Guvernul slovac a aprobat duminica planurile de implicare a pana la 8. 000 de membri ai fortelor armate pentru a sprijini operatiunea de testare in masa a populatiei la infectia cu noul coronavirus.

Productiile agricole vor fi la jumatate din cauza secetei

Mai multe recolte agricole vor scadea la jumatate in anul 2020 fata de anii precedenti, din cauza se.

Peste jumatate din statele UE sunt in zona rosie de risc epidemic, potrivit hartii ECDC

Saptesprezece tari, intre care si Romania, din totalul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, precum si Marea Britanie, sunt marcate cu rosu pe noua harta europeana de risc epidemic pentru COVID-19 publicata joi de Centrul european pentru prevenirea si controlul bolilor ECDC), conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )