Libnet.ro
UNICEF

16:45

Peste jumatate din statele UE sunt in zona rosie de risc epidemic, potrivit hartii ECDC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste jumatate din statele UE sunt in zona rosie de risc epidemic, potrivit hartii ECDC

Saptesprezece tari, intre care si Romania, din totalul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, precum si Marea Britanie, sunt marcate cu rosu pe noua harta europeana de risc epidemic pentru COVID-19 publicata joi de Centrul european pentru prevenirea si controlul bolilor ECDC), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Peste jumatate din statele UE sunt in zona rosie de risc epidemic, potrivit hartii ECDC

Saptesprezece tari, intre care si Romania, din totalul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, precum si Marea Britanie, sunt marcate cu rosu pe noua harta europeana de risc epidemic pentru COVID-19 publicata joi de Centrul european pentru prevenirea si controlul bolilor ECDC), informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Coronavirus in lume: Un nou bilant record in Franta intr-o singura zi- peste 30.000 de cazuri Ursula von der Leyen paraseste summitul UE dupa ce a intrat in contact cu un caz pozitiv de Covid

In prezent, bilantul global al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 38. 974, nu mai putin de 1. 962 de oameni pierzandu-si viata, in timp ce 29. 637 s-au vindecat. Germania si Cehia au anuntat inca de joi dimineata cresteri semnificative ale numarului de imbolnaviri. Sotia presedintelui american, Melania Trump, a anuntat ca si fiul ei, Barron, a fost depistat pozitiv. 00: Franta: numarul de noi cazuri depaseste pentru prima oara 30. 50: Peste jumatate din statele UE sunt in zona rosie de risc epidemic19. 30: Polonia anunta carantina partiala: Nuntile interzise in zonele rosii, iar in zonele galbene acestea sunt limitate la 20 de persoane si este interzis dansatul19. 00: Marea Britanie: Aproape 19. 000 de noi cazuri si 138 de decese in 24 de ore18. 30: Londra trece la nivelul doi de alerta, noi restrictii in capitala Marii Britanii.

Analiza CITR: Peste jumatate din afacerile in insolventa au amanat in medie 3 ani luarea unei decizii care le putea salva La ce ne putem astepta in urmatoarele 6 luni de pandemie

Dupa 6 luni de la declansarea pandemiei, oamenii de afaceri au traversat o perioada de optimism precaut, in care s-a inregistrat o scadere cu 10% a insolventelor fata de aceeasi perioada din anul trecut, martie- septembrie), iar nivelul creditelor neperformante se afla la un minim istoric de 4,3%, arata o analiza comunicata marti in cadrul unei conferinte de presa online a Casei de Insolventa Transilvania CITR). in acelasi timp, incepand cu luna martie 2020 s-au acumulat 14 mld. lei taxe amanate la plata, ceea ce reprezinta 1,3% din PIB, iar adevaratele efecte ale pandemiei asupra economiei vor fi cel mai probabil vizibile doar in urmatoarele 6 luni.

Peste jumatate dintre tarile din Uniunea Europeana, in zona rosie pe harta privind restrictiile de calatorie

Peste jumatate dintre tarile Uniunii Europene sunt marcate cu rosu pe harta privind restrictiile de calatorie, publicata joi de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC).

CRESTERE DE 100% Used Products a ajuns la afaceri de peste jumatate de million de euro in Romania

Filiala locala a retailerului olandez Used Products, specializat in vanzarea de produse noi si pre-utilizate, a raportat afaceri de peste jumatate de milion de euro in primele noua luni din 2020, cu 100% mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand insumau 250. 000 de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Cele mai periculoase alimente din lume. Sunt mortale, dar oamenii tot le consuma

Unele dintre cele mai periculoase alimente de pe planeta sunt considerate delicatese in unele tari. Pregateste-le gresit si poti muri. incearca aceste alimente pe propriul risc. Cele mai periculoase alimente din lume, delicatese in unele tari Fugu Pufferfish) Unde: Japonia Cum se mananca: Pufferfish este o delicatesa in Japonia. Poate fi consumat prajit, crud .

Pandemia de COVID-19. Europa, pe cale de a aluneca in zona rosie. Romania este deja acolo

Saptesprezece tari, intre care si Romania, din totalul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, precum si Marea Britanie, sunt marcate cu rosu pe noua harta europeana de risc epidemic pentru COVID-19 publicata joi de Centrul european pentru prevenirea si controlul bolilor ECDC), informeaza AFP.

Numarul spitalizarilor s-a prabusit la jumatate fata de anul 2019. Peste jumatate dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia a avut un impact negativ asupra ingrijirii medicale, iar afectiunea de care sufera s-a agravat

Peste jumatate 51%) dintre bolnavii cronici din Romania considera ca pandemia de coronavirus a avut un impact negativ asupra calitatii ingrijirilor medicale primite, iar numarul total al spitalizarilor la nivel national s-a prabusit dramatic in perioada martie august 2020: cu 48% mai putine decat in perioada similara din 2019, arata raportul Impactul pandemiei COVID-19 asupra accesului bolnavilor cronici la servicii medicale in Romania, realizat de Observatorul Roman de Sanatate. Efectul va fi deteriorarea starii de sanatate a bolnavilor cronici si cresterea presiunii asupra unui sistem medical deja suprasolicitat. in plus, dintre spitalele desemnate COVID-19 de faza I, faza II sau de suport), doua treimi au acreditari de categorii inferioare, ceea ce nu garanteaza obtinerea celor mai bune rezultate in tratarea pacientilor COVID-19.

S-a prelungit sesiunea de cerere - microgranturi de cate 2.000 Euro pentru IMM, PFA, ONG, CMI. Nici jumatate din buget nu este consumat

S-a prelungit sesiunea de cerere a microgranturilor de cate 2. 000 de euro acordate unor IMM, PFA, ONG si cabinete medicale eligibile, prin Masura 1 a ajutoarelor de stat pentru redresarea din criza coronavirus COVID-19.

Risipa alimentara: Peste 80% din romani arunca mancare la gunoi

Oamenii s eplang deseori ca mancarea e scumpa, dar cel mai recent studiu in privinta risipei alimentare scoate la suprafata faptul ca peste 80% dintre romani arunca mancare. Iar intre cele mai aruncate alime.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )