Libnet.ro
UNICEF

11:15

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, decret privind stocurile de urgenta medicala

B1 B1,
CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, decret privind stocurile de urgenta medicala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat marti, 17 martie a. c. , decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 112020 privind stocurile de urgenta. continuă pe B1

Coronavirus in Romania: A fost promulgata legea privind stocurile de urgenta medicala

Legea privind stocurile de urgenta medicala, care prevede, printre altele, achizitionarea a 3,5 milioane de masti si a mai multor tipuri de dezinfectanti a fost promulgata marti de presedintele Klaus Iohannis.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne.

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta pentru 30 de zile: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente si alimente de baza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat masurile impuse tuturor romanilor, dupa ce a decretat starea de urgenta in Romania pentru urmatoarele 30 de zile.

Decretul semnat de Iohannis privind instituirea starii de urgenta. Masurile anuntate (DOCUMENT)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, Decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, pentru urmatoarele 30 de zile. O Anexa cuprinde masurile ce vor fi sau pot fi implementate in pe.

OFICIAL: Iohannis a instituit STAREA DE URGENTA. Se plafoneaza preturile medicamentelor, carburantilor si utilitatilor. Poate fi interzisa gradual circulatia rutiera si aeriana. Pot fi inchise granitele (VIDEO)

UPDATE: Starea de urgenta a intrat in vigoare in Romania dupa ce Decretul presedintelui Klaus Iohannis a fost publicat in Monitorul Oficial. Vezi AICI ce contine Decretul semnat de Iohannis privind.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru medici: Suntem recunoscatori pentru munca pe care o depuneti in mod neobosit!

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de multumire la adresa medicilor care se afla in linia intai in lupta impotriva raspandirii noului coronavirus in Romania.

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

Decretul semnat de Iohannis privind instituirea starii de urgenta. Masurile anuntate (DOCUMENT)

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, Decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, pentru urmatoarele 30 de zile. O Anexa cuprinde masurile ce vor fi sau pot fi implementate in pe.

Presedintele Iohannis decreteaza stare de urgenta de luni, din cauza epidemiei coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei.

VIDEO Stare de urgenta in Romania. Klaus Iohannis, declaratie de presa: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate, servicii de utilitate publica

Preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate servicii de utilitate publica vor putea fi plafonate, daca va fi nevoie, pe perioada starii de necesitate, a anuntat luni presedintele Klaus Iohannis, care a prezentat principalele prevederi ale decretului semnat de seful statului. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )