Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Klaus Iohannis anunta decretarea starii de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare (VIDEO)

Klaus Iohannis a anuntat decretarea starii de urgenta in Romania la inceputulsaptamanii viitoare in contextul amplificarii crizei generate de noul coronavirus. Noul guvern si cu mine ne. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre decretarea starii de urgenta: Izolarea va fi izolare

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Nelu Tataru spune ca, prin decretarea starii de urgenta, poate fi limitata deplasarea in anumite zone, izolarea va fi izolare si pot fi inchise institutii sau unitati de alimentatie publica, precum mall-uri, ori restaurante.

Klaus Iohannis, acuzat ca a mintit de USR si Pro Romania. Orban nu a fost singura propunere de premier

Mai multi alesi ai USR il critica pe Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a declarat ca a primit o singura propunere de premier, desi mai fusese avansat cel putin inca un nume.

Pandemie de coronavirus. Ce ar insemna decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

COVID-19, declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie, a afectat 122 de tari din lume si a cauzat mai mult de 4. 700 de decese.

Klaus Iohannis: Am decis sa decretez stare de urgenta in Romania

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa, dupa investirea guvernului Orban. Presedintelea sustinut ca va decreta stare de urgenta.

Traian Basescu cere decretarea starii de urgenta in tara din cauza coronavirus

Traian Basescu a declarat ca raspandirea noului coronavirus impune decretarea starii de urgenta, iar.

Spania, masuri dupa decretarea starii de urgenta. 1.500 de noi cazuri intr-o zi. Lideri regionali cer inchiderea completa

Guvernul spaniol urmeaza sa anunte sambata restrictii privind mobilitatea in intreaga tara, dupa ce numarul cazurilorde infectare cu COVID-19 a ajuns la 6. 046 si s-au inregistrat 191 de decese, potrivit TVE.

Presedintele Iohannis decreteaza stare de urgenta de luni, din cauza epidemiei coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata seara, ca Romania va intra in stare de urgenta incepand de luni. Anuntul a fost facut la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cabinetul Orban 2. Aceasta stare de urgenta va face posibila alocarea de noi resurse, mai multi bani pentru medicamente si aparatura medicala necesara, cu proceduri simplificate. in Romania, pana la aceasta ora, au fost inregistrate 109 cazuri de infectii coronavirus. SUA, Italia, Bulgaria si Spania sunt printre statele care au decretat si ele stare de urgenta din cauza pandemiei.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost intrebat cand se va declara stare de urgenta in Romania: Autoritatile sunt pe faza!

Intrebat cand ar putea declara stare de urgenta in Romania, Klaus Iohannis a ezitat raspunsul si a cerut poporului roman sa asculte sfaturile autoritatilor.

CORONAVIRUS. Avocatul Poporului ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta

Avocatul Poporului, Renate Weber, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa declanseze starea de urgenta din cauza raspandirii cazurilor de infectare cu coronavirus, in contextul in care seful statului a.

Avocatului Poporului cere presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta

Avocatul Poporului solicita presedintelui Klaus Iohannis sa declare starea de urgenta, iar Parlamentului Romaniei sa o incuviinteze, pentru limitarea raspandirii infectarii cu coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )