Libnet.ro
UNICEF

20:00

Coronavirus |Klaus Iohannis: inchiderea scolilor nu trebuie exagerata. Copiii sunt in siguranta in scoli (VIDEO)

B1 B1,
Coronavirus |Klaus Iohannis: inchiderea scolilor nu trebuie exagerata. Copiii sunt in siguranta in scoli (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, dupa vizita la Institutul National de Sanatate Publica INSP),ca inchiderea scolilor in contextul cresterii numarului de cazuri de Covid-19 nu trebuie. continuă pe B1

Iohannis: inchiderea scolilor nu trebuie exagerata. Copiii sunt in siguranta in scoli

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu trebuie exagerat in deciziile de inchidere a unitatilor de invatamant intrucat copiii sunt in siguranta la scoala. El afirma ca autoritatile ar trebui sa ia astfel de masuri doar in scolile unde apar imbolnaviri.

Klaus Iohannis: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc. Nu putem functiona cu un Parlament fara puteri depline. Actul de votare, in sine, nu e mai periculos decat mersul la paine (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca alegerile parlamentare din 6 decembrie trebuie sa aiba loc, precizand ca daca numarul cazurilor de coronavirus va continua sa creasca, atunci campania electorala va.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile parlamentare trebuie sa aiba loc in 6 decembrie

Situatia epidemiologica de la nivel national, unde trendul de crestere a numarului de infectari se pare ca va continua, nu este de natura sa il faca pe presedintele Klaus Iohannis sa decreteze starea de urgenta si sa amane astfel alegerile parlamentare programate de Guvern pentru 6 decembrie.

VIDEO Klaus Iohannis: Masurile de restrictie sunt inevitabile Nu e nevoie sa inchidem toata tara, daca avem focare semnificative, acolo se va actiona

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri un nou apel la responsabilitate si a cerut respectarea masurilor de igiena si a restrictiilor impuse de autoritati, in ziua in care a fost anuntat cel mai grav bilant al epidemiei de coronavirus in tara noastra: aproape 3. 000 de noi cazuri, 82 de decese si 612 pacienti la terapie intensiva.

KLAUS IOHANNIS: Alegerile trebuie sa aiba loc. Nu putem sa continuam fara un Parlament cu puteri depline

Alegerile parlamentare, programate pe 6 decembrie, trebuie sa aiba loc, deoarece este nevoie de un Parlament cu puteri depline, a afirmat, astazi, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis.

Banca Mondiala: inchiderea scolilor produce pagube insemate la nivel educational. Simpla supravietuire nu este suficienta

Pandemia de coronavirus a afectat negativ invatamantul. Banca Mondiala atrage insa atentia ca inchiderea scolilor pe termen lung, pentru limitarea raspandirii SARS-CoV-2, nu este cea mai buna idee.

Klaus Iohannis, conferinta LIVE dupa recordul de cazuri de coronavirus: Restrictiile sunt inevitabile

Presedintele Klaus Iohannis a organizat, astazi, o conferinta de presa transmisa LIVE de Antena 3 si Antena3. ro, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ in ceea ce priveste cazurile de coronavirus.

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18,00

Presedintele Klaus Iohannis sustine miercuri, de la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intr-un context marcat de avansul epidemiei de coronavirus.

KLAUS IOHANNIS: Abordarea politica este una, abordarea publica in situatia de pandemie trebuie sa fie una aplicata

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, astazi, la Palatul Cotroceni, despre diferenta dintre abordarea politica si cea a autoritatilor, legata de combaterea pandemiei COVID-19.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE TESTAREA PENTRU COVID-19: Nu am fost niciodata in situatia ca medicii sa-mi recomande acest test

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, astazi, ca nu s-a testat pentru coronavirus deoarece nu a fost niciodata in situatia ca medicii sa-i recomande sa faca acest lucru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )