Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: in Romania avem doua probleme grave: una de sanatate publica si una politica

B1 B1,
CORONAVIRUS |Klaus Iohannis: in Romania avem doua probleme grave: una de sanatate publica si una politica

Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, in prezent, Romania se confrunta cu doua probleme grave, respectiv una de sanatate publica, cauzata de noul coronavirus, si una politica. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, despre intentia Ungariei de a bloca planul european de redresare: S-a gasit azi o solutie pentru aprobarea acestuia

Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre intentia Ungariei de a bloca planul european de redresare, mentionand ca astazi a fost gasita o solutie.

Mircea Badea il ataca dur pe Klaus Iohannis. intrebarea ironica pe care a pus-o vedeta de la Antena 3

Prezentatorul in gura presei s-a intrebat in mod ironic, pe reteaua de socializare, de ce nu duc cazurile grave de bolnavi de coronavirus sa fie tratate in strainatate, asa cum cerea propaganda in cazul victimelor de la Colectiv. Numai ca, de data aceasta, Romania, chiar ia in calcul asa ceva, cu bolnavii de coronavirus, potrivit .

KLAUS IOHANNIS: Avem un Parlament dominat de un PSD care si-a pierdut orice legitimitate

Psresedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca avem un Parlament dominat de un PSD care si-a pierdut orice legitimitate, iar alegerile parlamentare la termen sunt singura modalitate prin care romanii pot alege un nou Parlament, care sa permita construirea unui Guvern puternic in jurul PNL impreuna cu alte partide democratice.

Klaus Iohannis a convocat la Cotroceni o sedinta pe tema gestionarii epidemiei de coronavirus. Participa membri ai Guvernului si specialisti

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat marti, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pe doi ministri si mai multi experti in sanatate, pentru o discutie despre gestionarea epidemiei de.

Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban. Cum a ras de Guvernul Romaniei

Marti, prezentatorul TV Mircea Badea a postat un mesaj pe pagina lui de socializare, in care face referire la sedinta de evaluare si prezentare a masurilor in privinta gestionarii pandemiei de coronavirus, organizata de Klaus Iohannis. Mircea Badea ii face praf pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban Presedintele Romaniei a anuntat ca, marti la .

Klaus Iohannis: Se vor gasi locuri la ATI pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca se vor gasi locuri de Terapie Intensiva pentru pacientii cu coronavirus, chiar daca este o cursa complicata, intrucat locurile se creeaza greu, iar pandemia se raspandeste repede.

Klaus Iohannis: Nu iau in calcul o carantinare totala, nici acum, nici de sarbatori (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu i-a in calcul o carantina todata, dar vorbeste despre restrictii dure in localitatile cu rata mare de infectare cu noul coronavirus in randul oamenilor. Seful statului neaga.

VIDEO Klaus Iohannis: Pana nu vom avea un vaccin eficient nu exista alta solutie decat impunerea unor noi restrictii severe

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat marti ca, in conditiile in care coronavirusul se raspandeste mult mai puternic decat in primul val al pandemiei, pana nu va aparea un vaccin eficient nu exista alta solutie decat impunerea unor noi restrictii severe.

Lucian Romascanu, reminder pentru Klaus Iohannis despre alegerile pe timpul pandemiei

Lucian Romascanu PSD) a comparat, intr-o postare pe Facebook, declaratiile facute de Klaus Iohannis pe 28 aprilie si in urma cu cateva zile, atunci cand a fost intrebat despre alegeri in contextul pandemiei de coronavirus.

Ce se intampla cu bolnavii de virus aflati in stare grava. Klaus Iohannis a facut anuntul ferm

Romania se duce tot mai mult spre un adevarat colaps in sistemul medical. Cu peste 10. 000 de cazuri in 24 de ore, spitalele din Romania tind sa seopreasca. Singura varianta fiind transferarea pacientilor in alte tari. Presedintele Klaus Iohannis a emis aceasta idee ieri. Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat aceasta varianta cu ministrul Sanatatii Vineri, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )