Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce se intampla cu bolnavii de virus aflati in stare grava. Klaus Iohannis a facut anuntul ferm

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu bolnavii de virus aflati in stare grava. Klaus Iohannis a facut anuntul ferm

Romania se duce tot mai mult spre un adevarat colaps in sistemul medical. Cu peste 10. 000 de cazuri in 24 de ore, spitalele din Romania tind sa seopreasca. Singura varianta fiind transferarea pacientilor in alte tari. Presedintele Klaus Iohannis a emis aceasta idee ieri. Presedintele Klaus Iohannis: Am discutat aceasta varianta cu ministrul Sanatatii Vineri, . continuă pe Playtech

Cui lasa Carmen si Klaus Iohannis averea lor colosala. De ce nu au copii, de fapt, la varsta lor

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis, sotia acestuia, sunt impreuna de mai bine de 25 de ani. Amandoi, de profesie profesori, au pus pe primul plan cariera, asa cum de altfel chiar Iohannis recunoaste. Multa lume si-a pus intrebarea cui vor lasa averea agonisita de-a lungul anilor, si de ce nu au copii. Klaus Iohannis .

VIDEO Klaus Iohannis: Asteptam primele rezultate ale masurilor de restrictii peste doua - trei saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca primele rezultate ale noilor restrictii anuntate in urma cu o zi de autoritati pentru a incetini avansul pandemiei Covid-19 sunt asteptate peste doua-trei saptamani. Seful statului, care a efectuat o vizita in judetul Maramures, si-a exprimat speranta ca aceste masuri sunt destul de ferme pentru a putea evita un lockdown dupa alegerile din 6 decembrie. Presedintele Klaus Iohannis sustine joi declaratii de presa, de la ora 15:30, dupa ce a participat in judetul Maramures la prezentarea planului investitional pe Regiunea de Nord-Vest.

Klaus Iohannis a anuntat regulile campaniei electorale in timpul pandemiei. Au facut si americanii in 1944, in razboi

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut, joi, premierului Ludovic Orban si ministrilor din guvern implicare totala pentru organizarea alegerilor in cele mai bune conditii, cu respectarea sigurantei sanitare. Iohannis s-a deplasat la Palatul Victoria si a prezidat sedinta Executivului, in conditiile in care autoritatile au anuntat, joi, aproape 10 mii de cazuri noi si 121 de decese in ultimele 24 de ore.

KLAUS IOHANNIS: Sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, la sedinta de Guvern, ca sunt necesare masuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei - scolile sa treaca in online toate, angajatii la telemunca, magazinele inchise la ora 21, iar circulatia pe timp de noapte sa fie restrictionata.

Noi masuri anti-COVID, de luni. Klaus Iohannis: Scoala online in toata tara, targuri si piete inchise, petreceri interzise, masca obligatorie peste tot, circulatia restrictionata noaptea, accent pe telemunca (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 19. 00: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Victoria, la ora 19. Acesta a fost primit de premierul Ludovic Orban. Iohannis este cel care va prezida sedinta de Guvern. Se.

KLAUS IOHANNIS A PROMULGAT LEGEA APROBATA DE PARLAMENT Impozite reduse pentru patronii din turism

Impozitul pe cladirile si terenurile folosite in prestarea serviciilor turistice va fi redus cu 50% conform actului normativ promulgat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, prin care se aduc modificari legii 2272015 privind Codul fiscal.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden: Astept sa consolidam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat sambata seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care televiziunile locale il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

Alegeri SUA 2020. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il felicita pentru victorie pe Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Alba, pe care proiectiile il dau drept castigator al alegerilor prezidentiale din SUA.

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )