Libnet.ro
UNICEF

09:00

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca autoritatile vor lua o decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. Hotararea va avea la baza evaluarile facute de. continuă pe B1

Ludovic Orban, decizie radicala dupa scandalul pozei din birou

Anunt de ultima ora facut de Rares Bogdan.

Ludovic Orban, dupa ce numarul de cazuri imbolnavire cu Covid-19 a crescut: Orice crestere semnificativa poate sa conduca la noi masuri de restrictii

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, dupa ce numarul de cazuri de coronavirus a crescut in ultimele doua zile, ca este un semnal de alarma si a avertizat ca orice crestere semnificativa a numarului de.

Rares Bogdan: Din toamna mergem cu varianta Ludovic Orban prim-ministru

Rares Bogdan a afirmat, miercuri, la emisiunea Marius Tuca Show, ca dupa 6 decembrie, cand vor fi alegerile parlamentare, PNL va guverna tot cu Ludovic Orban premier. Prim vicepresedintele PNL a respins varianta ca el sa fie alternativa de prim-ministru la Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

LUDOVIC ORBAN: Vom lansa programul de sustinere a marilor companii

Primul ministru Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va lansa un program de sustinere al marilor companii printr-un un sistem de garantare a asigurarii creditului comercial, in cadrul masurilor de relansare economica.

Ludovic Orban considera ca alegerile locale ar trebui organizate la sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie: Dupa perioada de concedii, dar inaintea unei eventuale reveniri a epidemiei de Covid

Sfarsitul lunii septembrie, inceputul lui octombrie este considerata o perioada potrivita pentru organizarea alegerilor locale, spune premierul Ludovic Orban. Seful executivului a declarat, vineri, ca atat.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Putem ajunge la noi masuri de restrictii

Premierul Ludovic Orban a facut apel, vineri, la romani sa se protejeze si sa respecte distanta fizica de protectie sanitara, avertizand ca orice crestere semnificativa a numarului de cazuri de COVID-19 poate sa conduca la noi masuri de restrictii.

Ludovic Orban, despre Aurelian Badulescu si scandalul de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan: Eu, la asemenea, mitocanie si badaranie din partea reprezentantilor PSD nu m-am asteptat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, o reactie in urma scandalului dintre Aurelian Badulescu si Nicusor Dan, de la conferinta de presa organizata de candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei,.

Ludovic Orban: Trebuie sa stam tare in sa!

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca trebuie sa stam tare in.

Premierul Ludovic Orban a cerut ministerelor sa definitiveze actele normative privind pachetul de relansare economica (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a solicitat, joi, ministerelor Finantelor, Economiei, Muncii si Fondurilor Europene sa definitiveze actele normative cuprinse in pachetul de relansare economica. IMM Invest este unul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )