Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban, decizie radicala dupa scandalul pozei din birou

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, decizie radicala dupa scandalul pozei din birou

Anunt de ultima ora facut de Rares Bogdan. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu considera ca Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria. Ciolacu crede ca este o ipocrizie sa iesi in conferintele de presa cu masca si, de fapt, in interiorul Guvernului sa ai cu totul alte atitudini.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza in Palatul Victoria

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca premierul Ludovic Orban trebuia sa demisioneze dupa aparitia fotografiei in care fumeaza alaturi de mai multi ministri in Palatul Victoria.

Sinteza zilei. S-a aflat cine a facut, de fapt, celebra poza cu Ludovic Orban

Desi initial s-a crezut ca cel care a distribuit pe internet poza cu Premierul Ludovic Orban si ministrii cabinetului pe care il conduce petrecand ar fi fost Ionel Danca, seful Cancelariei Primului Ministru, autorul pozei este de fapt altcineva.

Rares Bogdan: Din toamna mergem cu varianta Ludovic Orban prim-ministru

Rares Bogdan a afirmat, miercuri, la emisiunea Marius Tuca Show, ca dupa 6 decembrie, cand vor fi alegerile parlamentare, PNL va guverna tot cu Ludovic Orban premier. Prim vicepresedintele PNL a respins varianta ca el sa fie alternativa de prim-ministru la Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, dupa discutiile cu Ludovic Orban, despre fondurile europene destinate Romaniei: Vom investi in autostrazi, in proiecte de cale ferata, in sisteme de energie regenerabila, in sistemul de sanatate publica, in invatamant (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat , miercuri, dupa discutia cu premierul Ludovic Orban pe ptema fondurilor europene alocate Romaniei, ca propunerea venita din partea Comisiei Europene privind fondul de.

Ludovic Orban, despre marirea pensiilor: O vom face, dar 40% este un procent nerealist

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Digi 24, ca majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist. Pensionarii sa aiba incredere ca vom majora pensiile, dar vom vedea dupa mai multe analize cat putem suporta din Buget. Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro, a declarat Orban.

Ludovic Orban, explicatii dupa poza celebra: Fumez de 40 de ani, dar in timp iti afecteaza sanatatea, activitatea mentala

Ludovic Orban a venit cu explicatii dupa ce a fost surprins in birou, fumand si consumand bauturi alcoolice impreuna cu ministrii liberali. Premierul sustine ca nimeni nu e mai presus de lege, dar este foarte greu sa te controlezi.

Ludovic Orban vorbeste despre necesitatea de a atrage investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, in cadrul dezbaterii Resetarea sistemului de sanatate: de la experienta din criza Covid, la reforma si modernizare, organizata de Curs de guvernare, despre necesitatea ca Romania sa atraga investitori care sa creasca productia interna in zona medicala cat mai mult. Primul ministru afirma ca va trebui sa folosim in mod inteligent resursele financiare, inclusiv banii europeni care urmeaza sa ajunga in Romania ca ajutor dupa pandemie.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

LUDOVIC ORBAN: Vom lansa programul de sustinere a marilor companii

Primul ministru Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va lansa un program de sustinere al marilor companii printr-un un sistem de garantare a asigurarii creditului comercial, in cadrul masurilor de relansare economica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )