Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, dupa ce Gabriela Firea a anuntat infectarea cu virusul din China a trei persoane: Neispravitii din administratia locala nu au nicio calitate sa comunice astfel de informatii

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban, dupa ce Gabriela Firea a anuntat infectarea cu virusul din China a trei persoane: Neispravitii din administratia locala nu au nicio calitate sa comunice astfel de informatii

Dupa ce Gabriela Firea a anuntat, marti, infectarea a trei persoane din Capitala cu virusul din China, premierul Romaniei, Ludovic Orban a declarat ca neispravitii din administratia localanu au nicio. continuă pe B1

Trei angajati ai Guvernului suspecti de coronavirus. Ludovic Orban: Ca sa fie stirea completa, nu a fost guvernul!

Trei angajati din Guvernul Romaniei sunt suspecti de coronavirus. Premierul Ludovic Orban anunta ca va fi o ancheta epidemiologica la Guvern.

Coronavirus Ludovic Orban: Avem nevoie de epidemiologi ca de aer. Acesti medici trebuie gasiti si semnate contracte de colaborare

Avem nevoie de epidemiologi ca de aer, este mesajul transmis de premierul Ludovic Orban in debutul sedintei de Guvern din aceasta seara. Primul ministru spune ca acesti medici trebuie gasiti rapid, iar spitalele trebuie sa semneze contracte de colaborare cu ei, in conditiile in care unii dintre ei nu au de lucru in acest moment.

Coronavirus: Gabriela Firea a inchis biroul de relatii cu publicul

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca a a suspendat activitatea biroului de Relatii cu Publicul din cadrul Primariei Generale pana in 22 martie, din cauza ca o angajata a biroului a fost depistata pozitiv cu coronavirus.

Gabriela Firea suspenda activitatea teatrelor din subordinea Primariei Capitalei pentru a impiedica raspandirea noului coronavirus

Activitatea celor 14 teatre aflate in administrarea Primariei Generale se suspenda pana pe 31 martie, a anuntat luni, primarul general, Gabriela Firea, pentru a evita raspandirea noului coronavirus. Masura a fost anuntata in cadrul comandamentului organizat la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea cere inchiderea scolilor din Capitala, pentru a limita pe cat posibil raspandirea coronavirusului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, mai multe masuri restrictive luate la nivelul municipiului Bucuresti in vederea prevenirii raspandirii noului coronavirus si a cerut public inchiderea scolilor din Capitala.

Gabriela Firea anunta ca inca trei persoane sunt testate pozitiv cu coronavirus in Capitala

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca inca trei persoane au fost testate pozitiv cu coronavirus in Capitala. Este vorba despre fiul, nora si nepotul pacientului in varsta de 60 de ani, pacientul.

Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor din cauza coronavirus: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit

Primarul general Gabriela Firea a declarat, in aceasta seara, ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, in contexul inmultirii cazurilor de coronavirus, insa nu se va suprapune deciziilor luate la nivel national.

CORONAVIRUS |Gabriela Firea: Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid O angajata a primariei a calatorit in Israel cu barbatul infectat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca Romania se confrunta cu o situatie extrem de grava, care se poate inrautati rapid. Edilul a declarat ca o angajata a primariei de la.

Oficial: Scolile se inchid in perioada 11 - 22 martie Ministrul Educatiei: Nu putem lua masuri in ceea ce priveste afterschool-urile (VIDEO)

UPDATE: Ludovic Orban a anuntat, la finalul sedinteiComitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, ca scolile vor fi inchise in perioada 11 - 22 martie. Vor fi inchise toate.

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )