Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile. continuă pe Adevărul

Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti in contextul coronavirus. Nu e motiv de panica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca ar fi de acord cu inchiderea scolilor avand in vedere amenintarea privind noul coronavirus, insa precizeaza ca nu poate lua, la nivel local, decizii care sa contravina celor luate de autoritati la nivel national.

Gabriela Firea, despre inchiderea scolilor din cauza coronavirus: Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit

Primarul general Gabriela Firea a declarat, in aceasta seara, ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, in contexul inmultirii cazurilor de coronavirus, insa nu se va suprapune deciziilor luate la nivel national.

Gabriela Firea, despre situatia scolilor in vremea COVID-19: Nu primarul e cel care inchide un oras sau suspenda cursurile Noi ne supunem tuturor deciziilor Comitetului National de Criza

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a explicat ca nu intra in aria ei de responsabilitati inchiderea sau suspendarea cursurilor, dar ca va respecta o eventuala decizie a Inspectoratului Scolar al.

Coronavirus: Firea, despre inchiderea scolilor - Inima de parinte imi spune ca ar fi potrivit, dar ma supun deciziilor autoritatilor nationale

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca inima de parinte ii spune ca ar fi potrivit sa fie inchise scolile, dar ca se va supune deciziilor care vor fi luate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta care gestioneaza situatia generata de coronavirus.

Pe cine da vina Firea pentru poluarea RECORD din Bucuresti de la inceputul lunii martie

Poluarea care a afectat Bucurestiul in weekendul trecut a fost cauzata de CET Grozavesti care a ars pacura, a declarat sambata primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Coronavirus: Anisie - Nu am luat in calcul inchiderea scolilor. Nu este cazul deocamdata sa ne alarmam

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca la acest moment nu a luat in calcul suspendarea cursurilor la scoli si universitati, cu exceptia scolii din Timisoara unde 3 elevi au fost confirmati cu coronavirus. Anisie afirma ca deocamdata nu este cazul sa ne alarmam si face apel la calm.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

UPDATE Firea sustine ca poluarea din Bucuresti a fost cauzata de CET-uri Contre si cu ministrul Economiei Replica lui Virgil Popescu si a ELCEN

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut sambata, intr-o interventie la Antena 3, ca poluarea a crescut in Capitala din cauza CET-urilor din Bucuresti. in replica, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a negat acuzatiile. Si ELCEN o contrazice pe Firea si sustine ca nu a inregistrat nicio depasire a limitelor emisiilor prevazute de legislatia europeana de mediu, fapt confirmat si de controalele Garzii de Mediu.

Gabriela Firea, despre poluarea din Capitala: Vinovatii trebuie sa plateasca

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, acuza ca poluarea a crescut in Bucuresti din cauza CET-urilor, iar ministrul Mediului tine secreta informatia privind poluatorul.

Gabriela Firea: Trei persoane persoane in carantina, dupa primul caz de coronavirus din Bucuresti

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a anuntat, astazi, ca trei persoane care au intrat in contact cu bucuresteanul care a fost confirmat cu noul coronavirus vor merge in carantina in cladirea pusa la dispozitie de catre PMB.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )