Libnet.ro
UNICEF

07:30

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, lamuriri despre cearsaful la plaja: Vom face o revenire in Anexa 3 a HG privind starea de alerta in cazul accesului pe plaje (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban, lamuriri despre cearsaful la plaja: Vom face o revenire in Anexa 3 a HG privind starea de alerta in cazul accesului pe plaje (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, in contextul in care joi a fost anuntata redeschiderea plajelor de la 1 iunie, in anumite conditii, ca se va face o completare in ceea ce priveste masura legata de. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vom prelungi dupa 1 iunie masurile de sprijin pentru domeniile care continua sa fie afectate de restrictii Ce spune premierul despre reluarea spectacolelor in contextul pandemiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va prelungi si dupa data de 1 iunie masurile de sprijin acordate angajatilor din domeniile care continua sa fie afectate de restrictiile impuse de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: De la 1 iunie, ridicam restrictiile in domeniile in care riscul epidemiologic este mic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca noile masuri de relaxare a restrictiilor, care vor intra in vigoare incepand din data de 1 iunie, au fost luate in domeniile in care, potrivit specialistilor, exista ce.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, in sedinta de Guvern: Discutam adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabilim masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati dupa 1 iunie (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in sedinta de Guvern se va discuta despre adoptarea proiectului de OUG prin care sa stabileasca masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati du.

Orban, clarificari despre regulile la plaja: avem voie cu cearsaful?

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca pe plaje va fi permis accesul cu cearsaf sau prosop, el oferind clarificari la legislatia care prevedea reguli doar pentru sezlonguri.

Ludovic Orban spune ca va face o completare la starea de alerta privind accesul pe plaje

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca se va veni cu o noua completare in privinta masurii legate de accesul pe plaja, pentru a fi permis accesul turistilor cu prosop sau cearsaf.

VIDEO. Ludovic Orban, o noua declaratie despre cresterea pensiilor

Premierul Ludovic Orban a reiterat, joi, faptul ca pensiile vor creste, dar o decizie in acest sens .

Premierul Ludovic Orban a fost sunat de cancelarul german, Angela Merkel: Cei doi oficiali au discutat despre situatia muncitorilor romani din Germania

Premierul Ludovic Orban a avut, miercuri, o convorbire telefonica cu Angela Markel, cancelarul Germaniei, la initiativa acesteia, anunta Guvernul Romaniei, printr-un comunicat de presa. Cei doi oficiali au.

Ludovic Orban, despre redeschiderea teraselor: Regulile vor fi legate de pastrarea distantei si asigurarea normelor de igiena

Premierul Ludovic Orban a facut o vizita la fabrica Techtex, din judetul Maramures. La finalul vizitei, premierul a sustinut o serie de declaratii.

Cum arata si cu ce se ocupa Mihaela, sotia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban este pe scena politica de ani buni, dar vorbeste foarte rar despre familia sa. Prim-ministrul Romaniei este casatorit cu Mihaela Orban si au impreuna un baiat, Tudor Andrei, in varsta de 20 de.

LUDOVIC ORBAN: Ungaria a luat decizia de a permite tranzitarea tarii pe transport rutier pe toata perioada unei zile

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Targu Mures, ca in urma discutiei purtate la nivelul ministrilor de externe ai Romaniei si Ungariei exista deja consecinte favorabile, una dintre acestea fiind permisiunea de tranzitare a statului vecin, pe cale rutiera a cetatenilor romani, 24 de ore din 24.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )