Libnet.ro
UNICEF

09:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vom prelungi dupa 1 iunie masurile de sprijin pentru domeniile care continua sa fie afectate de restrictii Ce spune premierul despre reluarea spectacolelor in contextul pandemiei

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vom prelungi dupa 1 iunie masurile de sprijin pentru domeniile care continua sa fie afectate de restrictii Ce spune premierul despre reluarea spectacolelor in contextul pandemiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul va prelungi si dupa data de 1 iunie masurile de sprijin acordate angajatilor din domeniile care continua sa fie afectate de restrictiile impuse de. continuă pe B1

Ludovic Orban: Pensiile si alocatiile vor fi marite atat cat va permite economia. Nu vom creste impozitele. PSD promoveaza aberatii Ce se intampla cu pensiile speciale

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca pensiile si alocatiile vor creste, dar doar cat va permite economia. Asta in conditiile in care, de la 1 septembrie, pensiile ar trebui sa fie majorate cu 40%, dupa cum.

Marea relaxare dupa 1 iunie? Ludovic Orban a facut anuntul

Ludovic Orban a facut duminica declaratii cu privire la posibilitatea de ridicare a altui val de restrictii in Romania, dupa data de 1 iunie.

Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea avea loc la finele lui septembrie - inceputul lui octombrie. Parlamentarele, cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile locale ar putea avea loc la finalul lunii septembrie sau la inceputul lui octombrie, iar parlamentarele s-ar putea desfasura cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul.

Costel Alexe, despre Insula Belina: Tot ce e ilegal va fi daramat Ludovic Orban a anuntat recent ca aceasta revine in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum

Costel Alexe, ministru Mediului, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina care au fost construite ilegal vor fi daramate. Precizarea vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Agentia.

Cum arata si cu ce se ocupa Mihaela, sotia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban este pe scena politica de ani buni, dar vorbeste foarte rar despre familia sa. Prim-ministrul Romaniei este casatorit cu Mihaela Orban si au impreuna un baiat, Tudor Andrei, in varsta de 20 de.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegeri parlamentare - in 6 decembrie, alegeri locale - la sfarsitul lunii septembrie

Premierul Ludovic Orban a confirmat, la sfarsitul acestei saptamani, declaratia lui Eugen Tomac, presedintele PMP - partid care este aliatul liberalilor la guvernare -, privind perioada in care vor fi organizate alegerile locale si cele parlamentare.

LUDOVIC ORBAN, LA INAUGURAREA MUZEULUI BRATIANU: Putem sa le oferim romanilor un loc in care sa intalneasca istoria

Premierul Ludovic Orban a participat duminica, alaturi de ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, la inaugurarea Muzeului National Bratianu in incinta vilei care a apartinut familiei Bratianu, la Stefanesti, judetul Arges.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban: O sa incercam sa crestem alocatia copiilor

O sa incercam sa crestem alocatia, declara premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a implinit ieri 57 de ani. Cum si-a serbat premierul Romaniei ziua de nastere

Premierul Ludovic Orban a implinit, luni, 57 de ani. Ziua de nastere a presedintelui PNL a fost insa o zi obisnuita de lucru. Seful Guvernului a avut intalniri importante inca de dimineata,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )