Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in lume: Grecia, redeschisa de astazi pentru turistii straini Nou bilant zilnic record in SUA

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Grecia, redeschisa de astazi pentru turistii straini Nou bilant zilnic record in SUA

Numarul cazurilor de coronavirus confirmate din lume a trecut de 10,5 milioane, cel al deceselor persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 a ajuns la 514. 000, iar cel al pacientilor declarati vindecati la aproximativ 5,8 milioane, potrivit centralizarii de pe platforma online Worldometers. info. 46 Israel: Cel mai mare numar de infectii zilnice de la izbucnirea pandemiei17. 25 Brazilia impune restrictii calatorilor straini16. 20 Kazahstanul reintroduce carantina pentru doua saptamani15. 00 Suedia: Imunitatea, mai mare decat cea aratata de testele de anticorpi 14:43 Turcia, dezamagita ca nu este pe lista UE cu tari sigure. continuă pe Hotnews

Coronavirus SUA: Rezultate preliminare pozitive pentru vaccinul experimental impotriva Covid-19 produs de Inovio

Compania americana de biotehnologie Inovio a anuntat marti rezultate preliminare incurajatoare pentru proiectul sau de vaccin impotriva noului coronavirus, administrat pe 40 de voluntari in Statele Unite, relateaza AFP.

Curs BNR pentru miercuri, 1 iulie 2020. Cat scoatem din buzunar astazi pentru un euro?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru 1 iulie 2020? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs BNR pentru miercuri, 1 iulie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )