Libnet.ro
UNICEF

08:15

Coronavirus in lume: OMS spune ca 60-70% din populatie trebuie imunizata Nou bilant record in Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: OMS spune ca 60-70% din populatie trebuie imunizata Nou bilant record in Ucraina

Aproximativ 60-70% din populatie trebuie sa fie imunizata impotriva noului coronavirus pentru a reduce infectiile, spune directoarea Departamentului de vaccinuri din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Katherine OBrian, in timp ce bilantul oficial al persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 in lume a trecut de 62 de milioane, iar cel al deceselor Covid-19 se apropie de 1,5 milioane. 48 Franta relaxeaza restrictiile dupa ce numarul de contaminari a scazut15. 30 Companiile farmaceutice vor sa foloseasca socul pentru a lupta cu coronavirusul15. 16 Japonia: 2. 100 de sinucideri in octombrie14. 41 Anglia: Peste 2,5 milioane de persoane vor primi gratuit vitamina D. continuă pe Hotnews

OMS: Rata de imunizare trebuie sa fie de cel putin 60% pentru a combate Covid-19

Aproximativ 60-70% din populatie trebuie sa fie imunizata impotriva noului coronavirus pentru a reduce infectiile, potrivit unui inalt oficial al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS).

Ai boala secolului?! Asa poti verifica: a afectat peste 50% din populatie

Din multe motive ne lovim, aproape zilnic, de factori care ne influenteaza starea de sanatate. Multi spun ca mai mult de jumatate de populatia globului sufera deboala secolului, burnout. Specialistii, in schimb, spuneau la un moment dat ca nu este o boala, ci fenomen ocupational. Medicii spun ca nacum fenomenul este clasificat ca afectiune medicala.

Franta: Este nevoie ca pana la 90% din populatie sa se vaccineze pentru ca pandemia sa fie invinsa. Chiar si asa criza COVID-19 ar mai dura un an

Franta ar putea reveni la viata de dinainte de pandemia de coronavirus in aproximativ un an daca 80% pana la 90% din populatia sa este vaccinata impotriva bolii, a declarat joi un consilier stiintific.

Ionel Danca: Guvernul a aprobat Hotararea privind strategia de vaccinare anti-COVID-19. 70% din populatie ar putea fi implicata in campanie. Vaccinarea e gratuita si voluntara (VIDEO)

Guvernul Orban a adoptat Hotararea privind Strategia de vaccinare a populatiei impotriva COVID-19. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a facut apel la sprijinirea acestei campanii: trebuie evitate.

Coronavirus in lume: Presa de stat din China propaga varianta ca Sars-Cov-2 a aparut in afara tarii Bilant record de decese in Germania

Beijingul propaga cu ajutorul presei sale de stat varianta ca noul coronavirus exista in strainatate inainte sa apara in orasul Wuhan, potrivit Reuters. in acest timp, Organizatia Mondiala a Sanatatii doar primeste asigurari din partea Chinei ca va aranja cat mai curand posibil primirea echipei internationale de experti care investigheaza originea pandemiei de Covid-19. 48 Semne privind incetinirea pandemiei in Italia Numarul de decese si noi infectii ramane insa ridicat 17. 58 Marea Britanie: Rata de reproducere a virusului R0 ar fi scazut sub 116. 37 Expertii ungari vor studia vaccinul Sputnik V in Rusia13. 30 Rusia anunta ca va vaccina anti-Covid membrii fortelor armate 12. 26 Un anti-inflamator ieftin, testat ca tratament pentru Covid-1911. 24 Noua raportare record in Ucraina: 16. 281 cazuri noi 10. 32 India va produce 100 mil. doze din vaccinul rusesc Sputnik V.

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19 (2): Ce procent din populatie ar trebui sa se vaccineze pentru ca pandemia sa se incheie?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )