Libnet.ro
UNICEF

20:45

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19 (2): Ce procent din populatie ar trebui sa se vaccineze pentru ca pandemia sa se incheie?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19 (2): Ce procent din populatie ar trebui sa se vaccineze pentru ca pandemia sa se incheie?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie. continuă pe Hotnews

VIDEO. 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID19: Ce inseamna ca vaccinul este eficient in proportie de 95%?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, vom publica un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Atentie, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toata Europa

Raed Arafat a facut mai multe precizari cu privire la campania de vaccinare anti-COVID-19 care va incepe in Romania imediat ce vaccinul va putea fi achizitionat la nivel european. Acesta a accentuat faptul ca nu va fi folosit un vaccin daca acesta nu prezinta siguranta.

INTERVIU Mama Polidin: Eu ma voi vaccina sigur cu vaccinul anti-COVID. Ce spune despre vaccinul rusesc

Dr. Sylvia Hoisie, 93 de ani, care a facut parte din echipa ce a inventat Polidinul, a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru Adevarul, despre importanta imunizarii impotriva SARS-CoV-2. Ea aminteste despre toate pandemiile disparute datorita vaccinurilor si despre bolile copilariei sau cele considerate incurabile, eradicate datorita stiintei.

Alexandru Rafila, despre vaccinul antigripal: Ministerul Sanatatii a cumparat de doua ori mai multe doze de vaccin gripal decat anul trecut. Paradoxal, a ajuns doar o mica parte din cele 3 milioane de doze

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a vorbit, luni seara, la Antena 3, despre uncontract alMinisterului Sanatatii incheiat pentru trei milioane de doze de vaccin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )