Libnet.ro
UNICEF

23:15

CORONAVIRUS |MAE: Doua persoane din cadrul Centralei MAE si al Ambasadei Romaniei la Viena, testate pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |MAE: Doua persoane din cadrul Centralei MAE si al Ambasadei Romaniei la Viena, testate pozitiv

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe MAE) au fost testati pozitiv, miercuri, pentru noul coronavirus. Este vorba de un angajat cu functie de executie din cadrul Centralei MAE si un diplomat din cadrul Am. continuă pe B1

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor.

Ciocnire violenta intre doua masini, la Voinesti. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au ajuns la spital in urma ciocnirii a doua autoturisme, in Voinesti. Pompierii au fost chemati sa asigure zona.

Trezoreria SUA a sanctionat persoane din Iran care au efectuat atacuri cibernetice de amploare la nivel global

Departamentul Trezoreriei Statelor Unite a impus joi sanctiuni grupului de hacking Advanced Persistent Threat 39 APT39), unor 45 de persoane asociate acestuia si unei companii paravan din Iran. Guvernul Iranului, aflat in spatele companiei paravan Rana Intelligence Computing Company Rana), a desfasurat pe parcursul anilor o campanie malware care avut ca tinta dizidenti iranieni, jurnalisti si companii internationale din sectorul calatoriilor, potrivit unui comunicat al institutiei americane, conform news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )