Libnet.ro
UNICEF

13:15

Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu dupa ce mai multi profesori au fost confirmati cu COVID-19

Cursurile la Colegiul National Mihai Eminescu din Suceava se vor desfasura exclusiv online, timp de 14 zile, incepand de miercuri, dupa ce sase cadre didactice au fost depistate cu COVID-19, a declarat, intr-o conferinta de presa, primarul Ion Lungu. Un alt liceu din judet care intra in scenariul rosu este Colegiul Tehnic Mihai Bacescu din Falticeni, tot dupa depistarea unor cazuri de coronavirus in randul profesorilor. continuă pe Hotnews

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua colegii din Suceava au intrat in scenariul rosu. Mai multi profesori au fost diagnosticati cu Covid-19

La doua zile de la inceperea noului an scolar, doua unitati de invatamant din Suceava intra in scenariul rosu, dupa ce mai multe cadre didactice au fost depistate cu noul coronavirus, a declarat, in.

Scolile se inchid una dupa alta. inca o scoala si o gradinita trec in scenariul rosu din cauza COVID-19

Elevii nu au apucat bine sa se acomodeze cu colegii si profesorii si scolile deja incep sa se inchida una dupa alta din cauza multiplelor cazuri de coronavirus. Este si cazul unei scoli si unei gradinite din judetul Brasov care au intrat in scenariul rosu dupa ce un elev si o educatoare au fost confirmati pozitiv cu COVID-19.

CORONAVIRUS |in prima zi de scoala, Liceul Militar Breaza si alte sase unitati de invatamant din Prahova trec de la scenariul verde la cel rosu, dupa aparitia unor cazuri de COVID-19

Nici bine nu a inceput anul scolar 2020-2021 ca Liceul Militar Breaza si sase unitati de invatamant din comuna Gorgota, toate in judetul Prahova, trec de la scenariul verde la cel rosu, dupa aparitia.

Anul scolar 2020-2021: Trei milioane de copii reincep cursurile in conditii speciale, in contextul pandemiei de coronavirus. Peste 260 de unitati de invatamant din Romania se incadreaza in scenariul rosu (FOTO)

Dupa sase luni de pandemie, luni incepe prima zi de scoala. Trei milioane de copii intra in noul an scolar, in conditii speciale, in plina pandemie de COVID-19. Dintre acestia, 100. 000 nu-si vor putea.

Ministrul Educatiei, in debutul sedintei de Guvern: Sunt 11 judete in care nu exista nicio unitate de invatamant in scenariul rosu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, luni, in debutul sedintei de Guvern, ca in acest moment, exista 11 judete din Romania unde nicio scoala nu a inceput sub scenariul rosu, adica scenariul in.

Cum a inceput scoala in Dambovita. Cinci unitati de invatamant in scenariul rosu, iar jumatate din restul, pe galben

Cinci unitati de invatamant din Targoviste, Pucioasa, Motaieni si Gura Foii vor incepe anul scolar in scenariul rosu, conform hotararii luate, joi, de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Dambovita.

Anisie: in acest moment, sunt aproximativ 100.000 elevi care vor invata in scenariul rosu

Monica Anisie a afirmat ca un numar de circa 100. 000 de elevi vor invata in scenariul rosu si anume in sistem online, iar inspectoratele scolare au transmis ca nu sunt probleme in asigurarea de echipamente, lucru care intra in sarcina unitatii de invatamant.

Monica Anisie: 263 de scoli vor incepe cursurile in scenariul rosu 106 cadre didactice spitalizate la nivel national

Ministerul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, duminica, ca 263 de scoli vor incepe cursurile in scenariul rosu, iar 4. 915 in scenariu galben. Potrivit Ministerului, 106 de cadre didactice sunt spitalizate la nivel national din cauza Covid si 293 cadre didactice sunt in carantina, dar doresc sa isi desfasoare activitatea in sistem online.

MONICA ANISIE: Sunt 11 judete in care nu este nicio unitate de invatamant in scenariul rosu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca nicio unitate de invatamant din 11 judete nu este in scenariul rosu. Este vorba despre judetele Harghita, Caras-Severin, Hunedoara, Ialomita, Hunedoara, Bihor, Valcea, Tulcea, Botosani, Bistrita-Nasaud, Covasna si Vaslui.

O clasa a Colegiului Gheorghe Sincai din Bucuresti trece la scenariul rosu, dupa aparitia primului caz de COVID-19

In aceasta dupa amiaza, Primaria Sectorului 4, impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Directia de Sanatate Publica Bucuresti a dispus mutarea in regim online a unei clase a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )