Libnet.ro
UNICEF

22:45

CORONAVIRUS |MAE, precizari despre 30 de romani testati pozitiv in cadrul unei ferme din UK

B1 B1,
CORONAVIRUS |MAE, precizari despre 30 de romani testati pozitiv in cadrul unei ferme din UK

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) a declarat ca, pana la acest moment, 30 de cetateni romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care. continuă pe B1

MAE: Alte patru cazuri de romani depistati pozitiv la testele anti-Covid in Grecia: trei pe insula Thassos si unul in Lefkada

Alte patru cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost identificate in randul turistilor romani aflati in Grecia, trei in insula Thassos si un caz in Lefkada, precizeaza un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe.

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff .

28 de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv la noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca 28 de cetateni romani care lucreaza in Marea Brita.

CORONAVIRUS |Angajati ai Uzinei Dacia, testati pozitiv cu COVID-19. Prefectul din Arges: Numarul cazurilor nu este ingrijorator

Noul coronavirus a ajuns in randul angajatilor Uzinei Dacia de la Mioveni. Numarul cazurilor pozitive nu este ingrijorator, da asigurari prefectul judetului Arges, Emanuel Soare, care s-a intalnit,.

Sase jucatori de la Dinamo, testati pozitiv cu coronavirus

Sase jucatori ai echipei de fotbal Dinamo Bucuresti sunt confirmati pozitiv cu COVID-19. Acestia vor trebui sa intre in izolare, in timp ce ceilalti jucatori vor reface testul in 5 zile, transmite Mediafax.

Ultimele informatii oficiale despre turistii romani din Grecia confirmati cu COVID-19

Trei romani diagnosticati cu COVID-19 in Grecia se afla acolo in carantina, pentru 14 zile, iar un altul este spitalizat, potrivit Ministerului de Externe.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )