Libnet.ro
UNICEF

12:30

30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 30 de romani au fost testati pozitiv la COVID-19 la o ferma din Herefordshire, in Marea Britanie

Treizeci de cetateni romani au fost testati pozitiv la COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme din Herefordshire, in Marea Britanie, anunta ministerul roman al Afacerilor Externe. continuă pe Hotnews

MAE: Zeci de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, depistati cu coronavirus

Un numar de 28 de cetateni romani, care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, au fost testati pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe.

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff .

28 de romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie, testati pozitiv la noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza ca 28 de cetateni romani care lucreaza in Marea Brita.

Focar de coronavirus la o ferma din Marea Britanie unde lucreaza aproximativ 100 de romani. Dintre acestia, 28 au fost confirmati cu COVID

Un focar de coronavirus a fost depistat la o ferma din Marea Britanie unde lucreaza aproximativ 100 de romani, iar 28 dintre acestia au fost testati pozitiv pentru COVID-19, a anuntat Ministerul roman de Externe.

CORONAVIRUS |MAE, precizari despre 30 de romani testati pozitiv in cadrul unei ferme din UK

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) a declarat ca, pana la acest moment, 30 de cetateni romani au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19 din cei aproximativ 100 de angajati romani care.

MAE: 28 de romani, infectati cu noul coronavirus la o ferma din Marea Britanie. Care este starea muncitorilor

Un numar de 28 de romani care lucreaza la o ferma din Herefordshire au fost testati pozitiv la COVID-19. Potrivit informatiilor preliminare obtinute din partea reprezentantilor agentiei de plasare a fortei de munca, la ferma in cauza isi desfasoara activitatea aproximativ 100 de cetateni romani, arata MAE, intr-un comunicat de presa.

Alti 28 de romani din Marea Britanie, diagnosticati cu Covid-19. Acestia sunt muncitori la o ferma din Herefordshire

Mai multi romani care lucreaza la o ferma din Marea Britanie au fost diagnosticati cu Covid-19, anunta, marti, Ministerul Afecerilor Externe MAE). Starea de sanatate a acestora este buna, ei fiind.

O angajata a Prefecturii Galati a fost testata pozitiv la COVID-19

O angajata a Prefecturii Galati a fost testata pozitiv COVID-19, insa activitatea institutiei nu a f.

Coronavirusul a ajuns si in Primaria Cluj-Napoca. O functionara a fost testata pozitiv cu Covid-19

O angajata a Primariei Cluj-Napoca a fost testata pozitiv cu Covid-19. Femeia este asimptomatica si probabil ca nu ar fi aflat ca este infectata daca nu si-ar fi facut testul pentru a pleca intr-un concediu peste hotare.

NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Baschetbalistul Russell Westbrook de la Houston Rockets a anuntat, luni, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )