Libnet.ro
UNICEF

11:45

CORONAVIRUS |Maramures: Prefectul a emis o hotarare prin care le interzice oamenilor sa iasa din locuinte fara un motiv intemeiat

B1 B1,
CORONAVIRUS |Maramures: Prefectul a emis o hotarare prin care le interzice oamenilor sa iasa din locuinte fara un motiv intemeiat

Maramuresul a devenit primul judet din Romania care interzice iesirea din locuinta, exceptand situatiile de urgenta. Prefectul Judetului Maramures a emis un document prin care le interzice localnicilor. continuă pe B1

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a aparut documentul prin care izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie in Romania

Un document potrivit caruia izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie perinda acum in spatiul virtual. Este sau nu adevarat? Ce inseamna, de fapt, aceasta ipoteza a unei masuri exacerbate in contextul pandemiei de coronavirus in care ne aflam? UPDATE 12:00 in urma acestei scurgeri de informatii, Inspectoratul General al Politiei a sesizat DIICOT. Cei .

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arata artista la 66 de ani

Anastasia Lazariuc, ajunsa astazi la 66 de ani, este renumita atat pentru vocea ei, cat si pentru aspectul fizic atragator. Toata lumea a recunoscut ca Anastasia Lazariuc a fost una din cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc, dar a mai fost recuoscuta si pentru relatia cu regretatul Mihai Constantinescu. Dramele prin care a trecut .

Planul Guvernului e oficial: ce prevede legea prin care Romania sa evite o criza masiva

Ludovic Orban a prezentat, pe 19 martie, un plan al Guvernului prin care sa fie evitata o criza economica masiva. Pe 21 martie, ordonanta de urgenta a fost publicata, in sfarsit, in.

Coronavirus: Maramures, primul judet care interzice circulatia persoanelor in afara locuintelor Care sunt exceptiile

Prefectul Judetului Maramures interzice circulatia persoanelor in afara locuintei cu cateva exceptii, printre care mersul la munca, cumparaturi, ingrijirea copilului sau asistenta persoanelor varstnice. Masura se aplica din 25 martie. De asemenea, prin ordin al prefectului, persoanele peste 60 de ani vor efectua cumparaturi dimineata, intre orele 7,00 si 11,00.

Israel a lansat o aplicatie care te avertizeaza atunci cand intri intr-o zona prin care a trecut o persoana contaminata cu coronavirus

Ministerul Sanatatii din Israel a dezvoltat si a pus in functiune o aplicatie pentru telefonul mobil care avertizeaza atunci cand cineva se apropie de zona prin care a trecut o persoana contagiata cu COVID-19, relateaza luni EFE, citata de Agerpres.

O femeie din Franta a fost pusa la pamant, dupa ce a refuzat sa prezinte documentul prin care isi explica iesirea in strada - VIDEO

Bilantul deceselor provocate de noul coronavirus a depasit 10. 000 de cazuri la nivel mondial. Numarul celor infectati a trecut de 245. Printul Albert de Monaco este primul sef de stat testat pozitiv cu noul coronavirus. Numerosi alti lideri politici din toata lumea avertizeaza, pe tonul cel mai grav, asupra urmarilor dezastruoase pe care le-ar putea avea pandemia.

FOTO Modul inedit prin care Rapid a reluat pregatirile in plina pandemie de coronavirus

Jucatorii de la Rapid Liga 2) au reluat luni antrenamentele in mod organizat, dar fara sa iasa din case. Supravegheati de Dan Alexa si Stefan Grigorie, giulestenii au executat simultan exercitiile fizice prin intermediul unei aplicatii video.

Metoda inedita prin care un supermarket incearca sa opreasca oamenii sa faca cumparaturi in exces

Tot mai multi oameni cauta cu disperare dezifectant pentru maini, produs ce a devenit extrem de popular in contextul epidemiei de coronavirus.

5 modalitati prin care sa te feresti de pandemia de fake-news

Epidemia de coronavirus este, in acelasi timp, si prima noastra pandemie de social media. O spune .

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )