Libnet.ro
UNICEF

01:05

5 modalitati prin care sa te feresti de pandemia de fake-news

România Liberă România Liberă,
5 modalitati prin care sa te feresti de pandemia de fake-news

Epidemia de coronavirus este, in acelasi timp, si prima noastra pandemie de social media. O spune . continuă pe România Liberă

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, donatie de 100.000 de euro pentru spitale in lupta cu epidemia Coronavirus!

Valentina Pelinel si Cristi Borcea se alatura persoanelor publice din Romania care fac donatii substantiale pentru spitale in lupta cu epidemia de Coronavirus. Cei doi au donat 100. 000 de euro! .

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a aparut documentul prin care izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie in Romania

Un document potrivit caruia izolarea la domiciliu ar deveni obligatorie perinda acum in spatiul virtual. Este sau nu adevarat? Ce inseamna, de fapt, aceasta ipoteza a unei masuri exacerbate in contextul pandemiei de coronavirus in care ne aflam? UPDATE 12:00 in urma acestei scurgeri de informatii, Inspectoratul General al Politiei a sesizat DIICOT. Cei .

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare legea prin care jurnalistii erau scutiti de plata impozitului pe venit

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Parlamentului pentru reexaminare legea initiata de PSD-ALDE prin care jurnalistii erau scutiti de impozitul pe venit. El aduce ca argumente riscul indepartarii de la principiul egalitatii cetatenilor in fata legii si, implicit, cel al echitatii fiscale si arata ca simplele sustineri potrivit carora mass-media din Romania se afla intr-o situatie economica foarte dificila ori ca piata mass-media se restrange atat in privinta operatorilor, cat si a fortei de munca - chiar daca sunt reale - nu sunt de natura a suplini fundamentarea solutiei legislative propuse.

Centrala termica. Cea mai simpla metoda prin care faci economie la factura pentru gaze

Vremea inca se mentine racoroasa, iar locuintele trebuie incalzite pentru a avea confortul de care avem nevoie. Cu cat in camera este mai cald, cu atat factura la gaze naturale va fi mai mare, in deosebi pentru cei care nu au incalzirea subventionata. Cum scadem factura la gaze in ceea ce priveste confortul termic, vorbim .

O femeie din Franta a fost pusa la pamant, dupa ce a refuzat sa prezinte documentul prin care isi explica iesirea in strada - VIDEO

Bilantul deceselor provocate de noul coronavirus a depasit 10. 000 de cazuri la nivel mondial. Numarul celor infectati a trecut de 245. Printul Albert de Monaco este primul sef de stat testat pozitiv cu noul coronavirus. Numerosi alti lideri politici din toata lumea avertizeaza, pe tonul cel mai grav, asupra urmarilor dezastruoase pe care le-ar putea avea pandemia.

Epidemia coronavirus aduce masuri speciale la MAI. Examenele pentru permis se suspenda, eliberarea pasapoartelor se face cu restrictii

Iin contextul evolutiei situatiei epidemiologice determinata de raspandirea COVID-19, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne MAI) a fost aprobat un set de masuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea raspandirii infectarii cu noul tip de coronavirus, transmite institutia.

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza.

Vedetele care au fost diagnosticate cu Coronavirus

De la Printul Albert de Monaco sau Tom Hanks si Rita Wilson pana la celebrul actor Idris Elba ori frumoasa Olga Kurylenko, o multime de celebritati au fost diagnosticate in ultima saptamana cu Coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )