Libnet.ro
UNICEF

23:15

Raed Arafat si Alexandru Rafila, intalnire cu Marcel Ciolacu pentru prelungirea starii de alerta

Antena3 Antena3,
Raed Arafat si Alexandru Rafila, intalnire cu Marcel Ciolacu pentru prelungirea starii de alerta

Raed Arafat si Alexandru Rafila se intalensc, astazi, cu Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre prelungirea starii de alerta. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Marcel Ciolacu si Raed Arafat, discutii in Parlament despre eventuala prelungire a starii de alerta (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, si Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, discuta la ora publicarii acestei stiri, in Parlament, despre eventuala pr.

Alexandru Rafila, reactie dupa declaratia lui Arafat privind starea de alerta dupa 15 iunie

Alexandru Rafila a declarat marti, ca in urmatoarea perioada este important sa insistam pe educarea oamenilor si pe fructificarea rezultatelor de pana acum in tinerea sub control a epidemiei.

Planul B pus la cale de Raed Arafat. Ce se intampla daca nu se prelungeste starea de alerta

In urma declaratiilor opozitiei ca nu va vota in Parlamentul Romaniei decizia guvernului de a prelungii starea de alerta, Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat ca exista in discutii un plan b pentru a reusii sa tina sub control o eventuala noua pandemie COVID-19. Planul B pus la cale de Raed Arafat Pe fondul .

Esec total pentru Raed Arafat. Ce s-a intamplat la discutia cu PSD, USR si Pro Romania

Dupa anuntul Presedintelui Iohannis de a mentine si prelungi starea de alerta, opozitia parlamentara a anuntat ca nu va vota acest amendament, in lipsa argumentelor stiintifice si nu numai. in acst contex, conform unor surse, Sescretarul de Stat, Raed Arafat a chemat la sedinta liderii partidelor din opozitie pentru a-i convinge sa voteze mentinerea starii .

Alexandru Rafila, despre pericolul care ne pandeste in mall-uri. Ce conditii trebuie sa respecte magazinele dupa redeschidere: Aglomeratia produce transmiterea bolii

Medicul Alexandru Rafila a explicat ce presupune deschiderea mall-urilor din perspectiva patronilor de magazine, dar si din cea a clientilor. Riscul transmiterii virusului in spatii aglomerate este extrem de mare, motiv pentru care toata lumea trebuie sa tina cont de niste reguli extrem de clare si bine definite. Aglomeratia produce transmiterea bolii Alexandru Rafila, reprezentantul .

Raed Arafat spulbera teoriile: Daca e conspiratie, sa inteleaga lumea ca s-a intamplat un lucru extraordinar: lumea, toate puterile s-au inteles

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit, miercuri seara, despre multele teorii ale conspiratiei care sunt vehiculate in legatura cu pandemia si a afirmat ca, daca ar fi asa, ar fi un lucru extraordinar. Lumea, toate puterile s-au inteles, a afirmat Arafat, precizand ca acest lucru este imposibil si, din pacate, avem o problema serioasa cu care se confrunta tot mapamondul.

Raed Arafat: Exista inca risc, exista clar o miscare a cazurilor care inca nu e sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca inca nu suntem intr-o stare de normalitate si ca inca exista riscul infectiilor cu coronavirus, mai ales ca numarul cazurilor noi alterneaza de la o zi la alta. Arafat mai afirma ca nu se poate restrange starea de alerta doar pentru anumite judete, atata timp cat exista libera circulatie, astfel ca abordarea generala este cea corecta.

Raed Arafat: Ne pregatim clar pentru valul doi de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat ca Protectia Civila Europeana se pregateste pentru un eventual val doi al pandemiei de COVID-19, dar nu se stie daca acesta va fi mai puternic sau mai slab decat cel din prezent.

Raed Arafat il contrazice pe Klaus Iohannis. Cine a luat decizia de a se redeschide gradinitele

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat, dupa sedinta de la Cotroceni, ca subiectul deschiderii gradinitelor si creselor private nu a fost abordat in prezenta sa. Mai mult, secretarul de stat in MAI acuza ca nici macar ministrul Educatiei nu a participat la discutii. Vezi declaratia lui Iohannis in acest sens si replica medicului Arafat. Anuntul .

Raed Arafat rupe tacerea si trage un semnal de alarma. Cat de periculoase sunt, de fapt, persoanele asimptomatice

Zvonurile OMS care sustineau ca persoanele asimptomatice transmit foarte rar virusul au cauzat reactii de dezaprobare in randul medicilor si al specialistilor in sanatate. Unul dintre acestia este seful DSU, Raed Arafat care a dezmintit aceste informatii cu exemple clare. OMS si-a schimbat parerea la distanta de o zi in urma cu doua zile, reprezentantii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )