Libnet.ro
UNICEF

15:30

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a. continuă pe B1

Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si Marea Britanie, Irlanda de Nord, SUA, Belgia, Olanda, Turcia, Iran, Italia, Franta si Germania. Se elimina interdictia exportului de cereale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

Ministrul Marcel Vela anunta noi proceduri pentru noaptea de inviere: Credinciosii vor primi Lumina din pragul casei sau de la fereastra, fara a iesi in strada (VIDEO)

Ministrul Internelor Marcel Vela a facut noi precizari cu privire la modalitatea in care credinciosii vor primi Lumina Sfanta in noaptea de inviere. Am urmarit discutiile din spatiul public si ingrijor.

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Daca vin in tara, vor sta in carantina institutionalizata, nu la domiciliu

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a transmis romanilor din diaspora ca, daca se intorc in tara, vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, despre accesul credinciosilor la Biserica: Lumea nu merge la slujba. Este interzisa activitatea religioasa (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, la emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastie, ca accesul la sluja de invierea a credinciosilor este interzis, acestia avand insa.

CORONAVIRUS. Acord semnat de MAI si BOR, in contextul Pastelui ortodox. Marcel Vela: Vom ajuta Biserica Ortodoxa Romana la impartirea Luminii Sfinte, aduse de la Ierusalim, in seara invierii Care sunt procedurile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti, incheierea unui acord intre MAI si Patriarhia Romana, in contextul sarbatoririi Pastelui de catre credinciosii ortodocsi, pe 19 aprilie. Acordul.

VIDEO Marcel Vela: Acord intre MAI si Patriarhie pentru impartirea pastilor si a luminii de inviere Reguli si program

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat marti seara ca, in urma unui acord intre BOR si MAI, s-au stabilit urmatoarele: painea binecuvantata prescuri) va fi distribuita credinciosilor in zilele de vineri si sambata, in intervalul 07. 00, in toate parohiile. in declaratia pe propria raspundere, credinciosul va face precizarea numele lacasului de cult la care se va deplasa. Distribuirea Sfintei lumini se va face de catre voluntarii parohiilor si de catre echipajele de ordine publica, sambata seara incepand cu ora 20. vezi in text ce masuri trebuie sa respecte credinciosii.

VIDEO Marcel Vela, un pas inapoi: Acordul MAI-BOR a fost modificat - Slujbele de Paste, oficiate fara participarea credinciosilor Oamenii vor primi primi painea sfintita si Lumina din pragul casei ori de la fereastra

Acordul incheiat de Ministerul de Interne cu Biserica Ortodoxa a fost modificat, astfel ca oamenii nu vor putea lua parte la slujbe nici in incinta, nici in afara bisericilor, painea sfintita va fi impartita de voluntari ai bisericii, ci nu de politisti, asa cum era initial, in timp ce Lumina va fi distribuita in noaptea de inviere tot de clerici si voluntari in pragul casei sau la fereastra, fara ca oamenii sa iasa in strada. Anuntul a fost facut miercuri seara de catre ministrul de Interne, Marcel Vela, dupa ce acordul initial a starnit controverse in spatiul public, inclusiv seful statului cerand revenirea asupra acestuia.

Balbele autoritatilor in cazul restrictiilor de Paste, reparate doar de demisia lui Marcel Vela de la sefia Internelor

In contextul in care Romania inregistreaza peste 7. 000 de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, presedintele Iohannis s-a opus direct masurilor de relaxare cu ocazia Sarbatorilor de Paste, in conflict direct cu ministrul afacerilor interne, Marcel Vela. Comentatorii politici sustin ca acesta trebuie sa plateasca cu o demisie, oricat de complicata acum, pentru faptul de a fi abdicat de la scopul principal, stoparea raspandirii acestui virus.

Scandal intre Iohannis si Marcel Vela, dupa ce ministrul a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste

Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, un scandal urias a izbucnit intre presedintele Klaus Iohannis si ministrul Marcel Vela, dupa ce acesta din urma a anuntat ca politistii vor imparti lumina de Paste.

VIDEO Lumina de la patrula: Vela expune politistii la COVID-19 trimitandu-i cu lumanari aprinse in spitale si in zonele carantinate

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, marti, ca patrule de politie vor duce lumina sfanta in spitale si in zonele aflate in carantina. in acest sens a fost semnat un protocol intre Ministerul de Interne si Biserica Ortodoxa. De asemenea, in noaptea de inviere, romanii vor putea iesi in fata blocurilor in care locuiesc sa ia lumina sfanta de la voluntari. Pentru a deveni legal protocolul este nevoie insa de o Ordonanta Militara.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )